La Jungla
Alfons Arús, al seu programa de televisió
Foto: Alfons Arús, al seu programa de televisió | La Sexta
Televisió

Alfons Arús, imparable: escombra Ana Rosa i Susanna Griso i fa rècord d'audiència

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alfons Arús, al seu programa de televisió
Foto: Alfons Arús, al seu programa de televisió | La Sexta

Alfons Arús és el nou líder dels matins a les televisions a Espanya. Amb el seu exitós Aruser@s de La Sexta, el presentador català ha aconseguit un nou èxit i aquest dijous ha fet màxim històric des de la seva estrena, per davant de les seves competidores Ana Rosa Quintana i Susanna Griso.

Què en sabem? A la disputadíssima franja de nou a onze del matí de dijous, el programa d'Arús ha aconseguit imposar-se amb un espectacular 21,4% de share i 474.000 espectadors de  mitjana a tot Espanya, les millors dades que ha assolit en els prop de cinc anys que porta en emissió. Unes xifres que han escombrat totalment la competència.

En detall: Mentre Arús registrava el seu propi rècord d'audiència a La Sexta, les seves competidores quedaven molt per darrere. El programa de Ana Rosa ha fet, en la mateixa franja, un 14,2% de quota de pantalla (7,2 punts per sota); mentre que Espejo público i Susanna Griso han hagut de conformar-se amb un 12,7%.

A més, Aruser@s de dijous ha batut també el rècord en la seva emissió completa, és a dir en la totalitat de la franja de 9:30 a 13:30 hores, amb un 18,7% que representen més d'1,2 milions d'espectadors arreu de l'Estat.

D'on venim? La batalla d'Arús amb Quintana per coronar-se com a nou rei dels matins ve de fa més d'un any. Ens els últims 18 mesos, Aruser@s s'ha imposat regularment a El programa de Ana Rosa, amb especial èxit els mesos de setembre de 2022 (18% contra 14,1% de mitjana, quatre punts per sobre) i març de 2023 (18,7% contra 15,4%, que suposa 3,3 per davant).

Per acabar: Després de l'estiu entrarà en joc una nova situació. Ana Rosa Quintana començarà a fer les tardes de Telecinco, en substitució de Sálvame. Es mantindrà al matinal, almenys a la taula política, fins a les properes eleccions generals, previstes a finals d'any. Encara no ha anunciat què farà quan passi aquesta data, però Arús ja es frega les mans.