La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Tamara Falcó, preocupada pel vestit de núvia, decideix això a 6 setmanes del casament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Tamara Falcó es casa el pròxim dia 8 de juliol a la finca que va heretar del seu pare, Carlos Falcó. Un casament del qual es parla moltíssim i això que encara falten sis setmanes.

Què ha passat? Tamara Falcó, preocupada pel seu vestit de núvia, ha pres una decisió important de cara al seu gran dia. Una decisió que ella havia comunicat a la seva mare i a una persona del seu cercle més íntim. Decisió, per cert, que no havia dit a Íñigo Onieva. Però ara tothom sap de què va, després que el programa Sálvame, ahir a la tarda, digués de què es tracta.

Què ha passat? Tamara Falcó vol lluir estupenda i radiant pel seu casament. Per aquest motiu ha pres la decisió d'ingressar en una clínica molt prestigiosa que l'ajudi a perdre pes abans de vestir-se de núvia. En aquests últims dies s'ha comentat molt els quilos que ha guanyat la filla de la Preysler, una cosa que li preocupa molt. Per aquesta raó s'ha proposat perdre entre 8 i 10 quilos per recuperar la silueta que tenia fa uns mesos.

En profunditat: Una dieta meravella que li podria passar factura en un futur. I és que per tots és sabut que les dietes que t'ajuden a perdre pes en poc temps després tenen un efecte secundari i fan que després t'engreixis molt més. Tamara Falcó, segons s'ha dit, té previst estar en aquest centre per perdre pes aproximadament tres setmanes seguint una dieta molt estricta. Foto actual seva:

Per acabar: Va ser fa uns dies quan Tamara Falcó es va quedar sense vestit de núvia. Per aquest motiu, aquesta mateixa setmana, en companyia de la seva estilista, ha viatjat fins a Nova York per fer una reunió d'urgència amb l'equip de Carolina Herrera que serà l'encarregat de vestir a la marquesa pel seu gran dia. Un vestit que sembla ser li agrada molt i amb el que està molt contenta. Tot i que està en l'aire saber si en portarà un, o lluirà diferents modelets durant el seu dia més especial.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos