La Jungla
Marta Montaner mostra la seva panxa d'embarassada
Foto: Marta Montaner mostra la seva panxa d'embarassada | Instagram
Famosos

Una famosa presentadora de Catalunya Ràdio llueix panxa d'embarassada: "M'explota el cor"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Marta Montaner mostra la seva panxa d'embarassada
Foto: Marta Montaner mostra la seva panxa d'embarassada | Instagram

Ja fa més de deu dies que la periodista Marta Montaner va anunciar que estava embarassada, i ara que és públic que serà mare s'ha animat a compartir més fotografies que mostren com li creix la panxa.

Què en sabem? Al seu perfil d'Instagram, la presentadora del programa XL de Catalunya Ràdio publica una fotografia pletòrica. Un selfie acaronant-se la panxa i amb un somriure d'orella a orella. Aquesta és la imatge de la Marta Montaner, en ple segon trimestre d'embaràs:

En detall: Les fotos compartides per Marta Montaner coincideixen amb el seu 30è aniversari, que va celebrar el 19 de maig. "M'explota el cor, i la panxa en certs moments del dia", fa broma la locutora de la ràdio pública.

D'on venim? El 14 de maig, Marta Montaner va anunciar públicament que espera una criatura. També va revelar-ne el sexe i el nom: la seva primera filla és una nena i es dirà Nina, molt popular a Catalunya des de fa alguns anys.

Reaccions: Les imatges de la Marta Montaner a Instagram han rebut multitud de missatges d'afecte de seguidors i companys de professió. Entre ells, destaquen els que dels altres dos copresentadors d'XL de Catalunya Ràdio, Roger Carandell i Juliana Canet.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Ràdio