La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Primera foto junts de Jordi Cruz i la seva xicota, Rebecca Lima, presumit d'embaràs

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cuiner català de Manresa i la seva parella estan esperant el seu primer fill en comú. Una notícia que va donar a conèixer ella, que es diu Rebecca Lima, a través de les xarxes socials.

Què sabem? Des que es va conèixer el seu embaràs, Rebecca Lima, arquitecte de Brasil i també dissenyadora de roba, està sent molt activa a les seves xarxes socials publicant tota mena de fotos i vídeos de com porta aquesta nova etapa de la seva vida. Unes fotos on fins avui no ha aparegut la seva parella, Jordi Cruz. Tots dos han protagonitzat una estampa molt bonica, orgullosos de tot el que els espera.

Què ha passat? Rebecca Lima i Jordi Cruz s'han fet la primera foto junts presumint d'embaràs. Una foto en blanc i negre que s'han fet a dins d'un ascensor, protegits amb una mascareta. Una foto que tots dos s'han fet després de visitar el metge per fer una ecografia a Rebecca Lima per saber que tot està bé i en ordre. "Ahir va ser dia d'ecografia. El millor dia del mes", confessa la de Brasil juntament amb la foto. Parlem d'això:

En profunditat: Un embaràs que Rebecca Lima va donar a conèixer a mitjan abril. Ho va fer publicant diverses fotos seves en blanc i negre en el seu compte d'Instagram on surt molt guapa i elegant mentre es toca la panxa i presumeix de nou estat. "El regal més gran" va escriure. Publicació que va acompanyar d'un cor de color vermell i on va mencionar a la seva parella, Jordi Cruz, que no li agrada massa parlar de la seva vida privada.

Per acabar: Aquest és el primer fill tant per Rebecca Lima com per Jordi Cruz, que s'estrenen en el món de la paternitat. Tots dos van començar a sortir l'any 2018 després que una amiga en comú els presentés. No va ser fins al cap d'un any quan van fer oficial la seva relació. El xef de Manresa abans d'estar amb Rebecca Lima, que és força més jove que ell, va estar sortint durant més de vuit anys amb Cristina Jiménez, cap de recepció del restaurant ABaC, que Jordi Cruz té a Barcelona.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram