La Jungla
Foto: | TVE
Xarxes

Brutal vídeo de Marc Giró ballant amb roba interior en el seu enorme pis de l'Eixample

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TVE

El sempre genial i perfecte Marc Giró ha revolucionat les xarxes socials durant la tarda del divendres 26 de maig. Ho ha fet amb un vídeo que ha publicat en el seu compte d'Instagram que no para de rebre tota mena de reaccions.

Què sabem? Marc Giró està en totes les salses. Col·labora a TV3, té programa propi de ràdio a l'emissora del Grup Godó i des de ja fa una temporada també té programa propi a Televisió Espanyola, on durant les nits de diumenge presenta l'espai Late Xou, on entrevista a famosos.

Què ha passat? Aquest diumenge, coincidint amb les eleccions, Marc Giró prepara un programa molt especial a TVE. Un programa on entre altres entrevistarà a la cantant catalana Rigoberta Bandini, que es diu Paula Ribó. Una cantant que recentment s'ha casat en secret a l'Ajuntament de Barcelona, en una cerimònia íntima oficiada per Ada Colau. I amb motiu de l'imminent visita de Rigoberta Bandini en el seu programa, Marc Giró s'ha gravat en el seu pis de l'Eixample ballant l'última cançó de l'artista, que es diu Miami Beach.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Giró (@marcgiro_)

En profunditat: "Amigui, aquí et deixo el videotutorial amb la coreografia de Miami Beach". Aquest és el comentari que Marc Giró publica a les seves xarxes socials. Una publicació on el presentador i expert en moda apareix amb un look molt diferent al que sempre mostra quan es posa davant les càmeres. El català surt amb uns calçotets blaus amples de tela i una samarreta blanca de coll rodó i màniga curta amb la paraula "holiday", que es tradueix a "vacances". Un vídeo on, tal com escriu ell mateix, es mou al ritme de la nova cançó de l'artista catalana per ensenyar a tothom com s'ha de fer per ballar la cançó. 

Per acabar: Tot i la poca estona que el vídeo porta compartit a les xarxes, les reaccions són una constant. Una publicació que ja suma més de 160 'm'agrada'. Entre els comentaris es poden llegir missatges com: "No puc", "Pensava que mai portaves samarreta", "Em pixo" o "No puc ser més fan teu". Marc Giró tot ho fa bé. I tot li queda bé.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram TV3 RTVE