La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Destapen la mala relació que Gerard Pique té amb els pares de Clara Chía, Lluís i Marga

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La relació entre Gerard Piqué i Clara Chía no para de ser notícia des que es van conèixer, ara ja fa més d'un any. Una relació que va sorgir a l'esquena de Shakira, quan encara era parella de Piqué.

Què sabem? Fa uns dies es comentava que Piqué i Clara Chía podrien estar pensant seriosament amb casar-se. I és que tots dos van ser vistos en una caríssima joieria de Barcelona, situada en el cèntric Passeig de Gràcia. Doncs bé, ara es diu i es comenta que Piqué tindria una relació molt dolenta amb els pares de Clara Chía. Tela.

Què ha passat? Ha estat el programa dels matins de Telecinco, El Programa de Ana Rosa, on s'ha deixat anar la gran bomba. El periodista Pepe del Real, segons fonts seves, ha confessat que l'ex del Barça manté una relació bastant pèssima amb els seus sogres. "La família d'ella no veu gaire clar la relació que Piqué té amb Clara Chía", ha dit el col·laborador.

En profunditat: Una mala relació entre Piqué i els seus sogres, sembla ser, que seria causada, entre altres, per la diferència d'edat que separa a la parella. I és que Gerard és més gran que Clara. "La diferència d'edat no acaba de convèncer als pares d'ella. No creuen que la relació pugui tingui futur", ha continuat dient el periodista. Per rematar la seva informació ha dit: "Només cal veure tots els cops que Clara Chía ha anat a casa els pares de Piqué, mentre que ell a casa dels seus sogres només hi va un parell de cops l'any".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Per acabar: Els pares de Gerard Piqué, a diferència dels de Clara Chía, estarien encantats de la relació que el seu fill manté amb la que va ser cambrera de copes en un bar de la zona alta de Barcelona. "La mare d'ell, Montserrat, està encantada i feliç amb la relació i no es posa absolutament en res", ha afirmat la periodista Paloma Barrientos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué