La Jungla
Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes es refugia en Álvaro de Luna i la seva filla en el seu moment més delicat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes intenta refer-se anímicament del daltabaix emocional dels darrers dies, després d'haver-se vist forçada a cancel·lar la seva presència en un acte a Madrid per ansietat i atacs de pànic. La influencer havia de reaparèixer públicament aquest diumenge al concert de Coldplay a l'Estadi Olímpic, però finalment ha decidit que també era millor no anar-hi.

Què en sabem? Escanes tenia entrades pel concert final de Coldplay, dels quatre que la banda britànica ha fet a Barcelona. Però malgrat les ganes que pogués tenir de veure Chris Martin, la instagramer ha avantposat el seu benestar mental i ha donat els tiquets al seu pare. Així ho ha explicat ella mateixa en una publicació al seu compte d'Instagram, que ha aprofitat també per fer una tendra dedicatòria a Álvaro de Luna.

En imatges: Al vídeo s'hi pot veure la parella fent-se petons i abraçades i compartint viatges. Un muntatge amb Clocks de Coldplay de fons, i el missatge "ets casa". I és que és precisament en Álvaro de Luna on Escanes ha trobat refugi aquests dies, després de tancar l'agenda per cuidar la seva salut mental.

A més, tal com ha indicat ella mateixa, en comptes d'anar fins a l'Anella Olímpica de Montjuïc, la Laura ha canviat els plans de dissabte per anar amb la seva filla Roma, un altre dels seus grans pilars, a veure el remake de La Sirenita al cinema.

D'on venim? Molt sincera, Escanes va expressar la setmana passada que havia tocat fons després de molts dies de feina, pressió i molts compromisos. "Han estat setmanes molt intenses de molta feina i tensió acumulada. Fa 48 hores que estic amb ansietat i el meu cos necessita parar", apuntava aleshores.

Per acabar: Escanes fa una passa enrere quan falta ben poc perquè comenci els rodatges de La travessa. La influencer serà la flamant presentadora d'aquest nou reality d'aventures que TV3 estrenarà la tardor. El nou format comptarà amb setze concursants que faran la ruta entre la Val d'Aran i el Cap de Creus, superant proves per guanyar un pot de 10.000 euros.