La Jungla
Sira Martínez i Ferran Torres, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sira Martínez i Ferran Torres, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Sira Martínez talla amb Ferran Torres (i allunya el seu futur de Barcelona)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sira Martínez i Ferran Torres, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sira Martínez i Ferran Torres, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sira Martínez i Ferran Torres han trencat. La filla de Luis Enrique i l'extrem del Barça s'han separat després de gairebé dos anys de relació, i així el futur professional del futbolista s'allunya una mica més de Barcelona. La decisió de tallar l'hauria pres ella.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest diumenge el portal Culemanía, Sira Martínez hauria decidit deixar Ferran Torres, aquesta vegada de manera definitiva. La parella, que va començar a sortir el 2021, ja havia travessat una forta crisi fa pocs mesos, que els va dur a prendre's un temps. Aquell cop van poder-ho arreglar i van intentar-ho de nou. Però les segones parts no són sempre bones, i la relació entre ells s'hauria deteriorat fins a un punt irreconduïble.

En detall: Qüestionat pràcticament des de la seva arribada al club, Sira Martínez era un dels pocs grans lligams que Ferran Torres tenia encara amb Barcelona i que podia fer que es quedés a la ciutat. Però ara que s'ha quedat sense nòvia, tot just quan acaba la temporada amb el Barça, el valencià podria optar per marxar a una altra banda i buscar més minuts i protagonisme en un nou equip.

A més, la ruptura entre Sira i Ferran és molt recent. Ho demostra el fet que fa molt pocs dies encara es deixaven veure junts de viatge. La parella va ser a Saint-Tropez, a la Costa Blava, a principis de maig; i tot just després dinaven amb Luis Enrique al restaurant Tropical de Gavà. Cap dels dos s'ha pronunciat encara públicament sobre el final de la seva relació.

Categoria: La Jungla