La Jungla
Helena Garcia Melero, després de conèixer l'avançament electoral
Foto: Helena Garcia Melero, després de conèixer l'avançament electoral | TV3
Televisió

La reacció viral d'Helena Garcia Melero a TV3 a l'anunci de l'avançament electoral

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Helena Garcia Melero, després de conèixer l'avançament electoral
Foto: Helena Garcia Melero, després de conèixer l'avançament electoral | TV3

Sorpresa majúscula generalitzada aquest dilluns amb l'avançament electoral a Espanya pel proper 23 de juliol, poques hores després de l'ensorrada del PSOE a les municipals i autonòmiques. Una notícia que també ha agafat per sorpresa els periodistes que haurien d'explicar-la; com Helena Garcia Melero, bocabadada en directe a TV3.

Què en sabem? Mentre el programa Tot es mou emetia en directe la declaració institucional de Pedro Sánchez, una càmera captava la reacció impressionada de Melero. La presentadora del magazine de TV3 estava bevent un got d'aigua, quan el president del govern espanyol ha deixat anar la notícia de l'avançament electoral. Descol·locada, mirant a costat i costat i amb la boca oberta, només ha aconseguit verbalitzat un "hòstia" abans de començar a prendre notes. Aquest ha estat el moment:

En detall: Un ensurt del qual Melero ha parlat minuts més tard, quan ja s'havia refet. "Estava buscant alguna mirada de complicitat, algú sap algo que no m'heu dit? Què és això?", ha dit entre riures. La presentadora esperava que Sánchez pogués anunciar el cessament d'algun ministre o un canvi de carteres, però en cap cas un avançament de les generals.

A més, aquesta no ha estat l'única reacció d'una presentadora que aquest dilluns s'ha viralitzat a les xarxes socials. Les cares de Laura Rosel eren un poema, mentre escoltava a El matí de Catalunya Ràdio les explicacions de Sánchez; i Àngels Barceló ha fet palès el seu malestar amb gestos d'enuig i esbufegant quan el president parlava.

D'on venim? Les reaccions d'aquestes tres periodistes són només alguns exemples de com s'ha viscut aquest dilluns l'anunci de l'avançament electoral a les redaccions. Equips de televisions, ràdios i diaris fa setmanes que estan centrats en la cobertura de la campanya electoral del 28-M. Amb la nova convocatòria, la propera campanya començarà el 7 de juliol i més d'un veurà notablement alterades les seves vacances d'estiu.

Categoria: La Jungla