La Jungla
Ana Rosa Quintana, aquest dilluns al seu programa
Foto: Ana Rosa Quintana, aquest dilluns al seu programa | Telecinco
Televisió

Ana Rosa, gran damnificada per l'avançament electoral: Sánchez ensorra els seus plans a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana, aquest dilluns al seu programa
Foto: Ana Rosa Quintana, aquest dilluns al seu programa | Telecinco

"No deixaré el matí, així que no us feu il·lusions. Fins a les eleccions generals seré a la taula política". Així es pronunciava fa només tres setmanes una desafiant Ana Rosa Quintana, després de confirmar el seu salt a les tardes de Telecinco. Però les intencions de la presentadora han quedat molt tocades aquest dilluns, quan Pedro Sánchez ha anunciat l'avançament de les eleccions generals.

Què en sabem? Aquest dilluns al matí, el president del govern espanyol ha sorprès tothom quan ha anunciat per sorpresa la convocatòria d'eleccions generals el proper 23 de juliol. Ana Rosa Quintana pretenia mantenir-se al matinal de Telecinco fins a la tardor, per intervenir durant una campanya electoral que es preveia aguerrida. Una contesa que s'avançarà al mes de juliol, en plenes vacances d'estiu i que deixa la presentadora amb el pas canviat.

Què diu Ana Rosa? Tan bon punt ha conegut en directe la notícia de l'avançament electoral, Ana Rosa Quintana s'ha mostrat tan descol·locada com tots. La reina dels matins a Telecinco ha vaticinat que "el 23 de juliol Pedro Sánchez perd les eleccions", i ha sentenciat que en menys de dos mesos "no té temps de canviar de socis". La precampanya també serà més curta, i hi haurà menys temps per enlairar els partits de dretes.

A més, abans de la declaració institucional de Sánchez, Ana Rosa ha dedicat la part inicial del seu programa a explicar que els resultats electorals de les municipals i les autonòmiques aquest diumenge signifiquen "el principi de la fi del sanchisme", ha acusat Podem de practicar "política del matonisme" i ha sentenciat que "Espanya vol un canvi".

Per tot això, Ana Rosa podria veure's abocada a ajornar les seves vacances d'estiu. La presentadora madrilenya acostuma a marxar a principis de juliol, però la seva voluntat manifesta d'incidir en la campanya podria fer que es mantingués a la televisió més enllà del que és habitual quan acaba el curs televisiu.

Per acabar: Més enllà de si finalment decideix o no ajornar les vacances per no perdre's la campanya electoral, Ana Rosa té el compromís amb Mediaset d'ocupar la franja de Sálvame amb un nou programa de tardes a partir del setembre. Això voldria dir que, en cas de moure les vacances, hauria de fer-les durant el mes d'agost, que serà quan s'obri la negociació entre els partits per la formació d'un nou govern a Espanya. 

Categoria: La Jungla