La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Nova foto de Shakira que causa furor a les xarxes: tots li diuen el mateix

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser ahir diumenge quan Gerard Piqué i Clara Chía van presumir d'amor anant junts a l'últim concert que Coldplay va oferir a Barcelona, a l'Estadi Lluís Companys.

Què sabem? Coincidint amb la reaparició de Gerard Piqué i Clara Chía, la cantant Shakira, casualitat o no, ha publicat una foto en el seu compte d'Instagram que ha desfermat la bogeria dels seus seguidors. Els comentaris no s'han fet esperar i gairebé tothom li ha dit el mateix.

Què ha passat? Fa uns dies Shakira no parava de rebre comentaris arran de penjar un vídeo seu, a Miami, practicant surf, un dels seus esports preferits. Doncs bé, en les últimes hores la fórmula s'ha repetit. Shakira ha publicat una foto a les seves xarxes, on surt amb algú molt especial per a ella, i els comentaris no s'han fet esperar. Una publicació que acumula més d'un milió de 'm'agrada' i més de 10.000 missatges, que es diu aviat.

En profunditat: La foto que ha publicat Shakira i ha fet embogir als seus seguidors ha estat una on apareix en un estudi de gravació en companyia de l'argentí Bizarrap. Una foto que ha servit per donar peu a tota mena d'especulacions, sobre si Shakira estaria fent una nova cançó amb l'argentí estil la que va fer fa un temps contra Piqué, els seus ex sogres i Clara Chía. Una cançó que va batre tota mena de rècords i que actualment, només a Youtube, suma més de 554 milions de visualitzacions. Una autèntica bogeria.

A més: Alguns dels comentaris que els seguidors de Shakira li han fet arribar han estat: "Estem a punt per a la segona part", "Estem esperant la nova cançó", "Ve la part dos de la sessió 53", "Que tremoli Gerard Piqué", "A batre rècords una altra vegada" o "Amb la primera part no en vam tenir prou". La foto:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Va ser fa un parell de setmanes quan Shakira va estrenar la seva última cançó. Un tema que es diu Acróstico i que ha portat molta polèmica. I és que en el videoclip apareix amb els seus dos fills, Milan i Sasha. Un gest que ha molestat molt a Gerard Piqué. Tant que el que va ser jugador del Barça es va plantejar prendre mesures legals contra la mare dels seus fills. De moment, pel que se sap, no ho farà.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira