La Jungla
Foto: | Movistar+
Xarxes

El vídeo de Sebastián Yatra que tothom comenta: només amb una tovallola i marcant molt

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Movistar+

El cantant de Colòmbia i nova parella d'Aitana Ocaña, Sebastián Yatra, ha pujat molt la temperatura a les xarxes amb un vídeo que no para de rebre tota mena de comentaris, superant la barrera dels 4.000.

Què sabem? Sebasitán Yatra està feliç i enamorat. Un comportament del qual ha fet gala a través de les xarxes socials, on es mostra de molt bon humor. Un bon humor que en les últimes hores ha mostrat en un vídeo seu, de quinze segons de durada, on apareix ballant sense roba en un lavabo i només amb una tovallola. Tothom s'ha fixat en el mateix detall. Ho desgranem tot, a continuació.

Què ha passat? Sebastián Yatra ha publicat un vídeo en el seu perfil de TikTok, on acumula més de 18 milions de seguidors, que ha pujat molt la temperatura. El cantant de Tacones Rojos s'ha gravat ballant la seva última cançó, que es diu Vagabundo. Un vídeo on la parella d'Aitana Ocaña, presumint de físic, apareix en el bany de la seva mansió de Los Ángeles només amb una tovallola blanca col·locada estratègicament a la zona de la cintura.

En profunditat: Un vídeo on Sebastián Yatra deixa veure més del compte. I és que s'intueix la mida del seu membre. Un detall amb el qual els seus seguidors s'han fixat moltíssim. Per aquest motiu els comentaris no s'han fet esperar. Li han enviat missatges com: "Necessito una cosa així", "Tens una llarga carrera musical", "Aitana, comparteix", "M'he quedat sorpresa" o "No em pregunteu el color de res". El vídeo més picant de Sebastián Yatra és aquest:

@sebastianyatra

Hazlo conmigo..

♬ VAGABUNDO - Sebastián Yatra & Manuel Turizo & Beéle

Per acabar: Aitana Ocaña també ha penjat un vídeo en el seu compte de TikTok ballant la nova cançó de la seva parella. Ella ho ha fet vestida i presumit del nou pentinat que porta ara, amb els cabells molt curts per sobre de les espatlles. Una cançó de la seva parella que a Aitana Ocaña li agrada molt. "Quin gran tema", confessa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TikTok