La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Clara Chía és rica: passeja per Barcelona amb uns pantalons que valen 700 euros

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Una de les últimes aparicions de Clara Chía i Gerard Piqué ha estat coincidint amb el concert de Coldplay, celebrat a Barcelona el passat diumenge.

Què sabem? Clara Chía i Gerard Piqué, en companyia de dos amics seus, que també són parella i estan casats, van anar a veure a l'Estadi Lluís Companys de la capital catalana el concert de la banda britànica Coldplay, liderat per Chris Martin. Un espectacle de música i focs artificials que tots ells van veure des d'un punt de vista privilegiat, asseguts a la llotja de l'estadi.

Què ha passat? Per a l'ocasió, Clara Chía, sabent que es farien moltes fotos seves, ja que va arribar sense amagar-se i de la mà de Piqué, va estudiar-se molt bé la roba. La jove va lluir una melena perfectament cuidada, hidratada i pentinada amb uns rínxols que es donen un aire als que llueix Shakira. També va apostar per una jaqueta negra, una samarreta negra, a conjunt, unes ulleres també negres i uns pantalons texans que van ser molt comentats.

En profunditat: Uns pantalons que ara s'ha sabut que són d'una caríssima marca de roba italiana. Uns pantalons que estan disponibles per la mòdica xifra de 690 euros, gairebé la meitat del sou d'una persona. La peça de roba és de la firma italiana Etro, que destaca pels seus estampats i teixits. Clara Chía va combinar els pantalons amb unes vambes que també estan molt de moda, de la marca Adidas, i que costen al voltant de 120 euros. Els pantalons:

Per acabar: Va ser durant el concert de Coldplay quan una seguidora de Clara Chía es va apropar a ella i li va demanar una foto. La reacció de la jove va ser somriure i dir amablement que sí. Després de la foto, Clara Chía es va acomiadar de la dona que es va apropar a ella. Un fet que demostra que la catalana ja és tota una superestrella.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué