La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira fa plorar amb un vídeo del seu pare, molt delicat, que sona a comiat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Tothom està molt pendent de tot el que penja la cantant Shakira a les seves xarxes socials. En les últimes hores ha publicat un vídeo del seu pare molt emotiu.

Què sabem? El pare de Shakira, William Mebarak, està molt delicat de salut. L'home viu a Miami, amb la seva dona, filla i nets, i té una persona que s'encarrega de cuidar-lo i vigilar-lo les 24 hores. També té a una persona que li controla la dieta en tot moment.

Què ha passat? Shakira està molt unida al seu pare. Per aquest motiu li ha dedicat un vídeo a través d'Instagram que ha emocionat a molts. Un vídeo que alguns han interpretat com si fos un comiat al seu pare. "Un somriure teu és la meva debilitat", ha escrit la que va ser parella de Gerard Piqué, que actualment es troba a Colòmbia amb els seus dos fills. Una frase que Shakira canta a la seva última cançó, Acróstico, juntament amb els seus fills Milan i Sasha.

En profunditat: Un vídeo molt personal on la cantant de Barranquilla, que estaria il·lusionada amb el jugador de bàsquet Jimmy Butler, comparteix alguns dels moments més especials viscuts amb el seu pare. El vídeo, per cert, l'ha acompanyat de la seva última cançó, Acróstico. Un tema que no ha fet gaire gràcia a Gerard Piqué, amb el que quasi va estar a punt de denunciar a Shakira per exposar públicament als seus fills en el videoclip.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: "Quin vídeo més maco", "Ets el meu exemple des de sempre", "La família sempre és el primer", "La família és el motor de tot" o "Em moro d'amor veient els teus pares". Aquests són alguns dels molts missatges que es poden llegir a la publicació. En total més de 808.000 'm'agrada' i quasi 10.000 comentaris, que es diu aviat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira