La Jungla
Juana Dolores (Judit Martín) al 'Polònia'
Foto: Juana Dolores (Judit Martín) al 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' recrea la polèmica entrevista a Juana Dolores: "¡Ojalá caiga un meteorito!"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juana Dolores (Judit Martín) al 'Polònia'
Foto: Juana Dolores (Judit Martín) al 'Polònia' | TV3

Com no podia ser d’altra manera, el Polònia ha recreat aquesta setmana la polèmica i viral entrevista de Juana Dolores a TV3. A més, el programa ha fet sàtira de la situació política posterior a les eleccions municipals.

D’on venim: Aquest dilluns, en plena ressaca de les eleccions municipals, el programa Més 324 va entrevistar a l’escriptora polímata Juana Dolores, que va aprofitar per carregar contra els directius de TV3 i Trias: “He vingut aquí a cagar-me en tot”.

Al detall: Com era d’esperar, el Polònia ha ironitzat l’entrevista viral amb l’aparició estel·lar de Juana Dolores, interpretada per l’actriu Judit Martín, en un dels gags de la nit.

  • El personatge ha imitat a l’escriptora amb frases que va deixar anar a l’entrevista amb Graset, com per exemple: “No me cuentes tu vida”.
  • La Juana Dolores del Polònia s’ha mostrat indignada pel canvi de dia després de citar-la per anar al programa, el que ha provocat la negació del programa: “Ojalá caiga un meteorito y lo reviente todo”.

A més: Després de l’auge de la dreta espanyola a les eleccions municipals, i el punt de mira de cara a les imminents eleccions generals, el programa de TV3 ha creat un gag a la seu del PP, on encara no han tingut temps d’assaborir la victòria, i han dibuixat una Díaz Ayuso molt bromista...

Categoria: La Jungla