La Jungla
Alma Bollo i Jonan, a 'Supervivientes'
Foto: Alma Bollo i Jonan, a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Concursants de 'Supervivientes' amenacen abandonar el concurs: gir inèdit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alma Bollo i Jonan, a 'Supervivientes'
Foto: Alma Bollo i Jonan, a 'Supervivientes' | Telecinco

Tres mesos després de la seva estrena, Supervivientes ha viscut una nova gal·la carregada d’emocions. Quan els concursants ja viuen el tram final del concurs, un gir inèdit ha provocat que alguns volguessin abandonar el reality.

D’on venim: L’abandonament de Manuel Cortés per prescripció mèdica ha provocat que els càlculs de Telecinco per la data final d’aquesta edició de Supervivientes es veiés afectada. Per aquesta raó, el reality va decidir la darrera setmana innovar amb la figura del ‘concursant secret’.

  • La concursant expulsada de la setmana anterior, Raquel Arias, es va quedar a Hondures com a ‘concursant secreta’ i s’ha batut en duel amb Artùr, expulsat d’aquesta setmana, per ser repescat un d’ells i tornar a ser concursant de ple dret.

En detall: La notícia ha suposat un gir inesperat pels concursants de Supervivientes, que l’han rebut sense ànims, concretament Jonan i Alma.

  • Després de tres mesos de concurs i cada cop més a prop de la final, Alma i Jonan han rebut la notícia sense ànims. De fet, Carlos Sobera ha transmès la petició dels dos concursants a l’equip d’Hondures: “volen abandonar el concurs aquesta mateixa nit”.
  • Tot i això, minuts després d’haver parlat amb l’equip, els concursants han continuat l’aventura amb normalitat, tot i que amb els ànims baixos.

En profunditat: El duel de la segona repesca del concurs, per tal de substituir la plaça que va deixar Manuel Cortés, l’han protagonitzat Raquel Arias i Artùr Dainese.

  • Després de sotmetre’s als vots de l’audiència, el presentador ha fet públic que Raquel es convertia en l’expulsada definitiva i, per tant, Artùr torna a ser concursant per segona vegada, després de tornar a ser concursant de ple dret a la primera repesca juntament amb Jaime Nava.

A més: Ana María Aldón i Alexia Rivas han arribat a Hondures com a ‘fantasmes del passat’ i conviuran els pròxims dies amb els concursants.

Per últim: Les nominacions d’aquesta setmana han exposat a la zona de perill a Artùr, Jonan i Alma, com a nominats del grup, i a Bosco, com a nominat directe d’Asraf, líder d’aquesta setmana després d’haver guanyat la prova setmanal.

  • D’aquesta manera, el pròxim expulsat de Supervivientes 2023 serà un dels quatre nominats, qui esculli l’audiència mitjançant el vot gratuït a ‘Mitele’.