La Jungla
Inés Arrimadas anuncia que deixa la política
Foto: Inés Arrimadas anuncia que deixa la política | Europa Press
Famosos

"Tòxica i malvada": Inés Arrimadas, fulminada per un famós presentador de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Inés Arrimadas anuncia que deixa la política
Foto: Inés Arrimadas anuncia que deixa la política | Europa Press

Inés Arrimadas ha llençat la tovallola, després d'arrossegar Ciutadans a la pràctica desaparició de les institucions. Després d'anunciar que no es presentaran a les properes eleccions generals, l'exlíder del partit ha comunicat que deixa la política. Una decisió que ha generat tota mena de reaccions, també de treballadors de TV3, la cadena que va estar sempre sota la lupa de la dirigent taronja.

Què en sabem? En una piulada molt contundent aquest divendres al matí, Jair Domínguez ha reaccionat amb duresa a l'anunci d'Arrimadas de deixar la política. La mà dreta de Toni Soler a l'Està passant de TV3, presentador del desaparegut programa Bricoheroes que tantes controvèrsies va causar amb Ciutadans, no té miraments amb l'expolítica andalusa i la titlla de "nefasta".

Què diu Jair Domínguez?

  • "No la trobaré a faltar ni per la comèdia".
  • "Política nefasta, curta de gambals i, a més, tòxica i malvada".

D'on venim? Arrimadas va fer públic aquest dijous que deixava la política, després de la desfeta de Ciutadans a les eleccions municipals i autonòmiques del 28-M. L'exlíder del partit ja havia fet una passa al costat el passat mes de gener, deixant que Patricia Guasp i Adrián Vázquez agafessin les regnes d'una formació que ja aleshores estava sentenciada.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Ciutadans Famosos