La Jungla
Shakira i els seus fills
Foto: Shakira i els seus fills
Famosos

Shakira torna amb els fills a Barcelona: inesperat canvi de plans

Temps de lectura: 1 minut
Shakira i els seus fills
Foto: Shakira i els seus fills

Canvi inesperat de plans. Shakira tornarà amb els fills, Milan i Sasha, a Barcelona per entregar-los a Piqué, enlloc que l'exfutbolista hagi d'anar a Miami per recollir-los.

Al detall: La cantant ha pres aquesta decisió ahir mateix, a correcuita, i trastoca les normes establertes per la parella.

Què en sabem? Aquest diumenge, que és l'aniversari de la separació de Shakira i Piqué, la cantant ha pres una decisió fonamental pel futur dels fills.

  • Piqué i Shakira van pactar que l'exfutbolista viatjaria el 2 de juny a Miami per recollir els seus fills, a propòsit de la fi del curs escolar. Però, Shakira ha decidit per portar-los ella perquè es retrobin amb el seu pare i que estiguin sota custòdia de Piqué fins al pròxim 19 de juny, dia que tornaran amb la mare.

En profunditat: Les negociacions entre Shakira i Piqué sobre la custòdia dels seus fills segueixen endavant i, malgrat les contínues desavinences, els advocats de totes dues parts confien a tancar un pacte sobre les vacances estivals perquè els nens puguin gaudir d'uns dies de descans amb cadascun dels seus progenitors.

  • Shakira, després de prescindir de l'advocada Pilar Mañé, compta ara amb els serveis d'un nou bufet estatunidenc. 

 

Categoria: La Jungla