La Jungla
Teresa Urquijo seria la nova nòvia de José Luis Martínez-Almeida
Foto: Teresa Urquijo seria la nova nòvia de José Luis Martínez-Almeida | LinkedIn
Famosos

Almeida ha trobat nòvia: així és la jove de 26 anys que surt amb l'alcalde de Madrid

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 5 de juny de 2023. 17:08
Temps de lectura: 2 minuts
Teresa Urquijo seria la nova nòvia de José Luis Martínez-Almeida
Foto: Teresa Urquijo seria la nova nòvia de José Luis Martínez-Almeida | LinkedIn

José Luis Martínez-Almeida ha estat considerat fins ara, per part de la dreta mediàtica espanyola, com el gran solter d'or de la política espanyola. A l'alcalde de Madrid, de 48 anys, no se li coneixia parella, fins que aquest diumenge ha anat als toros acompanyat d'una jove madrilenya que seria la seva nòvia.

Què en sabem? Almeida ha estat aquest diumenge a la plaça de Las Ventas per veure la Corrida de la Prensa que es fa cada any a Madrid per les festes de San Isidro. Enguany, l'alcalde hi ha anat acompanyat d'una jove de 26 anys anomenada Teresa Urquijo Moreno. Segons ha avançat el diari ABC, es tracta de la nova nòvia del líder popular madrileny, amb qui estaria sortint des de fa mesos.

En detall: Segons el mateix mitjà, que Almeida i Urquijo són parella era un secret a veus des de fa algun temps entre les altes esferes de la capital espanyola, i ara l'entorn més immediat de l'alcalde de Madrid ja es refereix a la jove com la seva nòvia.

Qui és Teresa Urquijo? Poc es coneix de Teresa Urquijo. Entre els detalls que és coneixen d'ella és que és graduada en Dret i Administració d'Empreses per la catòlica Universitat Pontificia de Comillas, i que actualment treballa com a analista financera a la companyia Merlin Properties.

El més nou: Segons avança el digital El Debate, Teresa Urquijo està emparentada amb la família reial espanyola. A la nova nòvia d'Almeida, el parentiu li ve de part de mare. La jove és filla de Beatriz Moreno y de Borbón, que al seu torn és filla d'Íñigo Moreno de Arteaga, marquès de Laserna; i de Teresa de Borbón-Dos Sicilias y Borbón-Parma, cosina llunyana del rei.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos PP Madrid