La Jungla
José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid
Foto: José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid | Europa Press
Famosos

La nova nòvia d'Almeida és familiar dels Borbons: el vincle que la uneix a la monarquia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid
Foto: José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid | Europa Press

José Luis Martínez-Almeida té nòvia. Considerat fins ara el solter de la política espanyola per part de la dreta mediàtica, l'alcalde de Madrid està sortint des de fa un temps amb Teresa Urquijo Moreno, una jove de 26 anys de la qual es coneixen pocs detalls. Aquest dilluns n'ha transcendit un altre: és família dels Borbons.

Què en sabem? Segons avança el digital El Debate, Teresa Urquijo està emparentada amb la família reial espanyola. A la nova nòvia d'Almeida, que té 26 anys —vint-i-dos menys que ell, que en té 48—, el parentiu li ve de part de mare. La jove és filla de Beatriz Moreno y de Borbón, que al seu torn és filla d'Íñigo Moreno de Arteaga, marquès de Laserna; i de Teresa de Borbón-Dos Sicilias y Borbón-Parma, cosina llunyana del rei.

D'on venim? Almeida ha presentat públicament la seva nòvia aquest diumenge a la plaça de toros de Las Ventas, on han anat a veure la Corrida de la Prensa que es fa cada any a Madrid per les festes de San Isidro.

En detall: Que Almeida i Urquijo són parella era un secret a veus des de fa algun temps entre les altes esferes de la capital espanyola, i ara l'entorn més immediat de l'alcalde de Madrid ja es refereix a la jove com la seva nòvia.

Per acabar: Entre la resta de poques dades que es coneixen de Teresa Urquijo, se sap que és graduada en Dret i Administració d'Empreses per la catòlica Universitat Pontificia de Comillas, i que actualment treballa com a analista financera a la companyia Merlin Properties.

Categoria: La Jungla