La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sopar romàntic de Shakira i Lewis Hamilton en un car restaurant dels Jardinets de Gràcia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira torna a ser a Catalunya, després de marxar de Barcelona el passat dia 2 d'abril. La de Colòmbia va arribar ahir diumenge al matí, en companyia dels seus fills, Milan i Sasha, i del seu germà i també representant, Tonino.

Què sabem? Ahir diumenge Shakira va anar al Gran Premi de Montmeló. Ho va fer com a convidada del pilot britànic de cotxes, Lewis Hamilton, que va quedar en segona posició. Al seu pas per Montmeló Shakira es va fer una foto que va compartir a Instagram i acumula més d'un milió de likes.

Què ha passat? Des de fa temps es parla d'una possible més que amistat entre Shakira i el britànic Lewis Hamilton. Uns rumors que han anat a més durant les últimes hores, després del sopar romàntic i amb amics que van fer ahir Shakira i Lewis Hamilton en un restaurant de Barcelona, ubicat a la zona dels Jardinets de Gràcia.

En profunditat: Un sopar on la parella va demostrar la seva bona química. En la fotografia que ha penjat a les xarxes una de les persones que ahir a la nit va sopar amb ells, es pot veure a Lewis Hamilton i Shakira asseguts de costat, mentre el britànic agafa per la zona de la cintura a la cantant. Shakira, pel sopar amb Hamilton, es va canviar de roba. Durant el dia va lluir una faldilla curta blanca i una camisa estampada i vaporosa. A la nit va lluir un top fosc amb generós escot. La imatge de la possible nova parella sopant en un restaurant de Barcelona és aquesta:

Per acabar: Lewis Hamilton i Shakira, pel seu sopar romàntic van escollir el restaurant japonès Parco, conegut per les seves cuidades elaboracions i pels seus preus bastant alts. Aquesta no és la primera vegada que es deixen veure sopant junts. Fa unes setmanes, a Miami, tots dos van ser vistos sopant en un exclusiu restaurant de la ciutat. Poc després van tornar a ser vistos gaudint d'una jornada en alta mar, a bord d'un iot.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira