La Jungla
Melani Olivares, a 'El Circ'
Foto: Melani Olivares, a 'El Circ' | 8TV
Televisió

Melani Olivares trenca tabús i aclareix el polèmic viatge a Cuba: "Parlen de tantes merdes..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Melani Olivares, a 'El Circ'
Foto: Melani Olivares, a 'El Circ' | 8TV

Continuant amb la promoció del seu llibre, Melani Olivares ha visitat El Circ de 8TV per parlar de ‘Momento RE’, el nou llibre de l’actriu, i de les anècdotes que hi ha rere ell.

D’on venim: Aquest dissabte, l’actriu va visitar el Deluxe en una de les seves cites periòdiques i es va pronunciar respecte a la cancel·lació de Sálvame: “Hi ha una cosa com de 'que se'n vagin' i 'que es fotin'. (...) Hi ha hagut moments molt importants que heu fet”.

Al detall: L’actriu ha parlat del seu llibre amb el qual, mitjançant textos autobiogràfics i fotografies sense retocs, parla de temes com la maternitat, l’amor i la relació amb el cos.

  • L’actriu ha reconegut sentir-se jutjada per parlar tan obertament de temes que la societat encara considera tabús, però sense sentir por: “Sé que no li agrado a tothom, però a mi tampoc m’agrada tothom”.
  • Melani ha afirmat que de petita s’imaginava sent mare, però no amb una parella, ni amb un home ni amb una dona: “La maternitat no l’associo amb una parella”.
  • La catalana ha detallat que al llibre reflexiona de temes com els tipus de família i la maternitat d’una forma trencadora i des d’un punt de vista personal: “Potser no és el més tradicional, però és com ho veig”.

A més: L’actriu d’Aída també ha parlat de la polèmica que es va generar quan va viatjar a Cuba amb els seus fills, un tema que ha volgut aclarir: “Parlen de tantes merdes sense saber res...”.

  • Segons van publicar alguns mitjans, Melani hauria “anat plorant a l’ambaixada perquè el seu fill estava a punt de morir”, i també va rebre crítiques per "blanquejar una dictadura".
  • En canvi, l’actriu ha explicat el que va ocórrer realment. Segons Melani, va anar a Cuba a veure un amic i, quan s’anava a tornar, un dels seus fills tenia febre i ella va tenir por que no el deixessin viatjar amb avió. Per aquest motiu, quan es va trobar amb dos policies de l’ambaixada i li van oferir si necessitava alguna cosa, ella va aprofitar per demanar medicació, ja que se la va deixar a un altre hotel.
  • D’aquesta manera, l’actriu ha negat tots els rumors i fake news que van difondre alguns mitjans.