La Jungla
Foto: | TV3
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía se senten assetjats i prenen aquesta contundent decisió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Gerard Piqué i Clara Chía tornen a estar en el centre de la notícia, i no precisament perquè Shakira hagi llançat una nova cançó al mercat.

Què sabem? El que va ser jugador del Barça i la seva parella se senten assetjats. Per aquest motiu han pres una contundent decisió que marcarà el seu futur d'ara en endavant. Si més no, això pretenen.

Què ha passat? Gerard Piqué i Clara Chía han dit prou i han interposat una denúncia contra un conegut paparazzi espanyol. El motiu és que se senten assetjats, pensen que no tenen intimitat i asseguren que el paparazzi ha arribat a entrar en un pàrquing de propietat privada per fer fotos a la parella.

En profunditat: El paparazzi denunciat ha estat el català de Premià de Mar, Jordi Martín. Així ho assegura el diari El Mundo. Una denúncia que Piqué i Clara Chía van posar el passat 10 de maig, fa gairebé un mes. El paparazzi, per la seva banda, quan se celebri el judici intentarà desmentir l'acusació de Piqué i Chía, defensant que sempre treballa des de la via pública i mai ha fet ús d'espais privats.

A més: En la denúncia interposada per Piqué i Chía es demana a Jordi Martín una ordre d'allunyament de 3 quilòmetres. Una mesura que, en cas de ser aprovada, dificultaria molt al professional poder fer fotos i vídeos de la parella passejant el seu amor per Barcelona.

Per acabar: Jordi Martín manté una bona relació amb la cantant Shakira, que és exparella de Gerard Piqué. La cantant, actualment, es troba a Barcelona passant uns dies. Es preveu que estigui a Catalunya fins al dia 19 de juny, que és quan els seus fills, Milan i Sasha, deixaran d'estar amb el seu pare, Gerard Piqué.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué