La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira genera una gran polèmica amb el que fa a la mansió d'Esplugues de Llobregat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant de Barranquilla està passant uns dies a Catalunya, mentre els seus fills, Milan i Sasha, estan amb el seu pare, Gerard Piqué.

Què sabem? Shakira va arribar el diumenge a Barcelona, després de marxar de la capital catalana el passat dia 2 d'abril per començar una nova vida a Miami, on està rodejada dels seus amics i família.

Què ha passat? Al seu pas per Barcelona, Shakira està instal·lada a la mansió d'Esplugues de Llobregat, propietat dels pares de Gerard Piqué. Una casa que Shakira va deixar pràcticament buida a principis d'abril quan va marxar de Barcelona. El cas és que la cantant, ara que torna a ser a Barcelona, ha pres una decisió sobre la mansió d'Esplugues que està sent molt comentada.

En profunditat: Tal com s'ha fet ressò el programa de Telecinco, El Programa de Ana Rosa, la cantant Shakira, per evitar l'assetjament dels periodistes i dels mitjans de comunicació, hauria posat a fora de casa seva unes càmeres de seguretat enfocant el carrer. D'aquesta manera podria controlar en tot moment qui hi ha a fora de la seva mansió. També podria controlar si hi ha o no periodistes informant sobre l'última hora de la cantant. I és que sembla que a Shakira no li agraden gaire ni els periodistes ni tampoc els paparazzis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Va ser a principis d'abril, quan va marxar de Barcelona, que Shakira va publicar un comunicat a través de les seves xarxes socials. Un comunicat per dir que a Barcelona ella i els seus fills ho havien passat molt malament a causa de la persecució per part dels periodistes i mitjans de comunicació, que segons ella no havien respectat el seu espai. Per aquest motiu, i aprofitant que començava una nova vida a Miami, va demanar als mitjans dels Estats Units que si us plau no fessin el mateix i que respectessin la seva vida privada.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira