La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Famosa influencer parla fatal de Gerard Piqué i explica la seva horrible experiencia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Una coneguda influencer ha parlat molt malament del català Gerard Piqué, a través d'un vídeo que ha compartit a les xarxes.

Què sabem? Gerard Piqué no para de ser notícia, dia si, dia també. En les últimes hores una coneguda influencer ha parlat molt malament de l'empresari de Kosmos i les paraules d'ella s'han fet virals a través de les xarxes socials.

Què ha passat? La influencer que ha parlat molt malament de Gerard Piqué i no el deixa en bon lloc és Nadia Jémez, filla de l'exfutbolista i entrenador Paco Jémez. Fins fa poc Nadia mantenia una relació amb el youtuber xBuyer, un dels presidents de la Kings League, de Gerard Piqué i Ibai Llanos. I precisament per aquest motiu Nadia va tenir l'oportunitat de poder conèixer a Gerard Piqué en primera persona.

Què ha dit? Nadia ha recordat, a través d'un vídeo, la mala experiència que va tenir amb l'ex de Shakira, que actualment es troba a Barcelona on s'ha deixat veure amb Lewis Hamilton. Nadia, recordant un dia que va quedar amb Gerard Piqué, ha dit: "Una vegada anava amb ell en el cotxe i li va semblar molt bona idea saltar-se tots els semàfors de la Diagonal en vermell. No sé perquè ho va fer però li va semblar molt divertit".

A més: Nadia, en el vídeo, també explica que aquell mateix dia Gerard Piqué va aparcar el seu cotxe en un pàrquing i va entrar en el pàrquing molt ràpid, com a 100 quilòmetres per hora. "El senyor del pàrquing li va dir que no podia entrar així i ell li va dir que d'acord i que es comprés a un amic". El vídeo de la jove malparlant de Piqué és aquest:

Per acabar: Nadia deixa clar que la seva experiència amb Piqué va ser nefasta i que és una persona que no li inspira confiança. "Jo ho vaig passar molt malament i el que volia és que em traguessin d'allà. Em va fer passar molta vergonya. És l'última vegada que em vaig veure amb aquesta persona i tenia moltes ganes de poder-ho explicar", acaba dient.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué