La Jungla
Ana Obregón, aquest dimecres a la presentació del llibre
Foto: Ana Obregón, aquest dimecres a la presentació del llibre | Europa Press
Famosos

Ana Obregón, trencada i amb un missatge a Lequio: "La teva neta et vol conèixer"

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 7 de juny de 2023. 16:56
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón, aquest dimecres a la presentació del llibre
Foto: Ana Obregón, aquest dimecres a la presentació del llibre | Europa Press

Ana Obregón torna a ser al centre del focus mediàtic. Aquest dimecres ha arribat el gran dia de l'actriu, que ha presentat en roda de premsa El chico de las musarañas, el llibre pòstum del seu fill Álex. Ho ha fet visiblement emocionada, i amb un missatge que tenia preparat per llançar davant de tothom al seu ex, Alessandro Lequio.

Què en sabem? Ana Obregón va tornar a Madrid, amb la seva neta Ana Sandra, fa tot just una setmana. L'actriu ha estat a Miami des del passat mes de març, quan va néixer la menor, i aquest dimecres ha començat a atendre tots els compromisos professionals que tenia pendents. Entre ells, la presentació del llibre. Davant de la premsa, l'artista ha respost les paraules de Lequio, que minuts abans es pronunciava molt enfadat a Telecinco.

Què diu Ana Obregón?

  • "No sé si has llegit el llibre o no, Alessandro. Ja et val".
  • "No sé què et passa, perquè fa un mes que no m'escrius".
  • "A casa meva hi ha la teva neta, que està desitjant coneixe't".

D'on venim? Aquest dimecres al matí, Alessandro Lequio ha reaccionat notablement afectat a la roda de premsa d'Ana Obregón. L'italià —que es nega a conèixer la seva neta— ha estat molt crític amb la seva ex, especialment per haver romantitzat la mort del fill que tenien en comú. "Em sembla tremend que diguin que és una història meravellosa. Que hagi mort un nen de 27 anys no és meravellós, és una història de terror i el pitjor dels horrors", ha esclatat en directe.

A més, ha assegurat que o ha llegit el llibre: "Ningú m'ha d'explicar la història del meu fill, però el llibre no té res a veure amb les poques pàgines que ell va deixar escrites". Segons el col·laborador de Telecinco, "és la història que l'Ana explica, però que no té res a veure amb la de l'Álex".

Un altre apunt: Més enllà de la polèmica amb Alessandro Lequio, Obregón ha deixat clar que havia preparat la roda de premsa només "per parlar del llibre". "He estat nou mesos escrivint aquest llibre, que està fet amb tinta vermella de sang i el cor trencat", ha expressat l'actriu abans de deixar clar que ara inicia una nova etapa i deixa enrere el dol. El seu look amb estampat floral evidenciava aquest canvi en la seva vida, que no ha pogut evitar que Ana Obregón acabés plorant emocionada: "Això és un homenatge al meu fill i tots els que lluiten per viure".

Categoria: La Jungla