La Jungla
Bad Gyal durant el rodatge de l'anunci
Foto: Bad Gyal durant el rodatge de l'anunci | Estrella Damm
Televisió

Mira el nou anunci de l'estiu d'Estrella Damm amb la cantant Bad Gyal

Temps de lectura: 2 minuts
Bad Gyal durant el rodatge de l'anunci
Foto: Bad Gyal durant el rodatge de l'anunci | Estrella Damm

Moltes persones consideren que l'estiu comença quan l'empresa Estrella Damm publica el seu esperat anunci de l'estiu. Enguany no deixarà indiferent a ningú. Bad Gyal és la protagonista de l'espot més esperat de l'any. 

Què en sabem? Fa poques setmanes, la marca de cervesa va anunciar que la cantant catalana Bad Gyal protagonitzaria l'anunci de campanya de la temporada d'estiu. 

  • La filla de l'actor català Eduard Farelo ha estat l'escollida per protagonitzar l'anunci més esperat per aquells que els hi agrada l'estiu, les altes temperatures, viatjar i, com no, la cervesa. 

En detall: Alba Farelo més coneguda com Bad Gyal, té 26 anys, i acumula una extensa llista d'èxits amb la seva música que fusiona gèneres com el reguetón, el dancehall i el trap

  • La cantant té 26 anys i va néixer a Vilassar de Mar (Maresme). 

En profunditat: L'anunci que ha llançat aquest any Estrella Damm és força diferent del que ens tenien acostumats. Es perd l'essència de la costa mediterrània, de les cales amagades i de les nits d'estiu. L'espot es titula PKM: "El Pussy Ke Mana". 

  • L'espot comença amb Bad Gyal al Japó. La cantant es troba fent una gira per diferents països, no molt lluny de la realitat. 
  • Es pot veure com Farelo mira el mòbil des de l'habitació de l'hotel, tota sola. A les xarxes socials veu a gent jove gaudint de l'estiu: anant a la platja, en veler, a guinguetes, etc. 
  • La cara de la cantant és un poema. Ella també vol estar allà, a la seva terra.

  • En un moment, l'actriu que es fa passar per la seva mànager, li repassa el llistat de ciutats per on han de seguir viatjant per, finalment, anunciar-li que l'últim destí és "A casa, Miami". En escoltar-ho, perplexa, la cantant li contesta: "No, a casa".
  • Finalment, podem veure com Bad Gyal arriba a Barcelona per gaudir d'un dels millors plans de l'estiu: passar uns dies amb els amics en un vaixell amb menjar i beguda. 
  • L'anunci compta amb la participació del creador de contingut xBuyer. 

En profunditat: L'anunci es pot veure en català i en castellà. L'empresa catalana sempre aposta per les dues llengües a l'hora de comunicar les seves campanyes publicitàries. 

D'on venim: No és la primera vegada que Bad Gyal protagonitza un anunci. L'any 2020, la cantant va col·laborar amb l'Acadèmia del Cinema Català. 

  • Ella i el seu pare van ser els protagonistes de l'anunci que promocionava la gala dels Premis Gaudí.

Categoria: La Jungla