La Jungla
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, aquest diumenge als toros
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, aquest diumenge als toros | Europa Press
Famosos

Campanes de boda per Almeida i Teresa: revelació sorprenent sobre la parella del moment

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, aquest diumenge als toros
Foto: José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, aquest diumenge als toros | Europa Press

Poc podia pensar José Luis Martínez-Almeida que acabaria omplint titulars de la premsa del cor. L'alcalde de Madrid centra tota l'atenció des que aquest dilluns va presentar públicament la seva nòvia, Teresa Urquijo. Una relació molt més consolidada del que alguns pensaven inicialment, i que sembla que aviat podria tenir un nou capítol: el seu casament.

Què en sabem? Almeida i Teresa es van conèixer fa mesos, però ell ha volgut mantenir la relació en secret fins ara. De fet, no volia ni sentir a parlar de la possibilitat que es fes pública durant la campanya electoral del 28-M per no desviar el focus. Passada aquesta data, i després d'assegurar-se l'alcaldia durant quatre anys més, el dirigent madrileny del PP ha decidit anunciar-ho. Però no només això. L'alcalde tindria la intenció de casar-se amb ella.

En detall: Ja ho va expressar dilluns María Eugenia Yagüe a La Sexta, quan va dir que Almeida havia d'afanyar-se si no volia que se li passés l'arròs. Aquest dimecres, Vanitatis assegura de fonts properes a l'alcalde que la relació amb Urquijo "no és un romanç passatger, sinó un projecte de vida". De fet, per això hauria decidit que la seva presentació en societat es fes al davant del rei: "És una mostra del seu compromís".

  • Una prova que la relació està molt consolidada és l'escapada romàntica que van fer junts al País Basc després de les eleccions, on van viatjar amb una altra parella d'enamorats.

A més, les mateixes fonts apunten a la possibilitat que Almeida i Teresa es casin properament. No diuen quan, però deixen entreveure que podria ser qüestió de mesos.

D'on venim? Almeida va presentar diumenge públicament la seva nòvia, Teresa Urquijo Moreno, en una corrida de toros a Las Ventas. La jove parella de l'alcalde té 26 anys, vint-i-dos menys que ell. És graduada en Dret i Administració d'Empreses, treballa com a analista financera a Merlin Properties i té vincle familiar amb la família reial espanyola. La seva mare és Beatriz Moreno y de Borbón, que al seu torn és filla d'Íñigo Moreno de Arteaga, marquès de Laserna; i de Teresa de Borbón-Dos Sicilias y Borbón-Parma, cosina llunyana del rei.

Categoria: La Jungla