La Jungla
Lucía Sánchez i Isaac Torres es fan un petó a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Lucía Sánchez i Isaac Torres es fan un petó a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Famosos

Una VIP de Telecinco aprèn català amb el seu nòvio famós: "Vull que la nostra filla el parli"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lucía Sánchez i Isaac Torres es fan un petó a 'La isla de las tentaciones'
Foto: Lucía Sánchez i Isaac Torres es fan un petó a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

Ja feia temps que els seus seguidors l'hi demanaven, i ara la Lucía Sánchez ha fet el pas d'intentar parlar català. L'exconcursant andalusa de La isla de las tentaciones ha estat aquests dies per Barcelona amb el seu nòvio Isaac Torres, i ha aprofitat per gravar-se aprenent algunes expressions que no coneixia.

Què en sabem? Mentre visitaven els indrets més icònics de la capital, com el Park Güell, des d'on han aprofitat per gaudir de les vistes de Barcelona, l'Isaac ha ensenyat algunes frases fetes a la Lucía: "Bufar i fer ampolles", "Anar de cul", "Creuar-se de braços", "Escampar la boira" o "Embolicar la troca", que han deixat a la influencer amb cara de no entendre res.

En detall: Dos anys després de començar la seva relació amb el català Isaac, la Lucía ja coneixia algunes paraules i expressions. "Sabia dir adeu, bon dia, bona nit, nois...", ha explicat. Tot i que aprèn a poc a poc perquè li costa: "Mare meva, el català té missatges subliminals a les frases. És molt estrany".

A més, la Lucía i l'Isaac tenen una filla en comú, la petita Mía, que s'està criant a Cadis amb la mare. Tot i això, l'andalusa vol que la nena aprengui l'idioma d'ell: "No soc tancada de ment. El que més m'agradaria és que sàpiga com més idiomes millor". És per això que el Lobo de La isla de las tentaciones també intenta parlar català quan és amb la menor. "M'agradaria que ell li parlés català i anglès, i si no l'apuntarem a una acadèmia".

Un altre apunt: Idioma, cultura i folklore, la Lucía també vol que la nena conegui les seves arrels: "També m'agradaria que conegués les tradicions catalanes. Igual que l'he vestit de gitana a la Fira de Jerez, vull que conegui Sant Jordi i que mengi calçots".