La Jungla
Carlota Bruna, nova presentadora del canal infantil de TV3
Foto: Carlota Bruna, nova presentadora del canal infantil de TV3 | Instagram
Televisió

Una altra famosa 'influencer' fitxa per TV3 i presentarà un nou programa aquest estiu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlota Bruna, nova presentadora del canal infantil de TV3
Foto: Carlota Bruna, nova presentadora del canal infantil de TV3 | Instagram

TV3 va a totes per aconseguir captar el públic de l'òrbita influencer. Un moviment que ja va materialitzar fa pocs dies amb el fitxatge bomba de Laura Escanes pel reality d'aventures La travessa, i que ara obre un altre capítol contractant la instagramer Carlota Bruna per un programa nou sobre esports i sostenibilitat.

Què en sabem? Carlota Bruna ha estat aquest dijous a Tot es mou de TV3 per parlar del seu nou programa d'estiu, titulat Al mar! i que s'emet des del 5 de juny al canal infantil SX3. La influencer viatjarà cada setmana a un punt de la costa catalana per descobrir un esport aquàtic i per parlar de la biodiversitat del lloc i d'ecologisme.

En detall: Cada programa tindrà un convidat, molts d'ells campions de Catalunya i d'Espanya en la disciplina que ocupi cadascun dels capítols. Vela, kytesurf, windsurf, caiac... Al mar! està pràcticament tot gravat, tot i que encara falten alguns rodatges que s'acabaran d'enllestir molt properament.

Què diu Carlota Bruna?

  • "Estic fent un recorregut molt gran per la costa catalana, que és preciosa. Pensava que estava tot descobert, i amb el programa l'estic redescobrint".
  • "Explicarem que la crema solar ha de tenir un segell i que no contamini, que no hem d'anar ràpid amb vaixell perquè contribueix a la contaminació acústica i fereix animals, que cal tenir cura de les dunes de les platges perquè hi niuen ocells...".

A més, Al mar! sortejarà també caps de setmana amb família. Escapades a la Costa Brava, la costa central de Barcelona, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre amb allotjament i activitats tot inclòs.

Qui és Carlota Bruna? Influencer de 25 anys, la barcelonina Carlota Bruna és una activista naturalista i creadora de continguts amb prop de 200.000 seguidors a Instagram. És coneguda també per ser parella d'un altre influencer català, Biel Justé, cofundador de l'exitosa start-up de joies TwoJeys.

D'on venim? A mitjans de maig, TV3 va donar un primer indici del seu gir al món influencer amb el fitxatge de Laura Escanes. La flamant presentadora de La travessa ja és a la Val d'Aran, on ha de començar els rodatges del concurs que creuarà els Pirineus fins al Cap de Creus i que s'estrenarà durant els mesos de tardor.