La Jungla
Bad Gyal, entrevistada per l'APM
Foto: Bad Gyal, entrevistada per l'APM | TikTok
Famosos

Bad Gyal, a l'APM de TV3: revelació sorprenent sobre un nou projecte a la tele

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bad Gyal, entrevistada per l'APM
Foto: Bad Gyal, entrevistada per l'APM | TikTok

Bad Gyal és la nova imatge d'Estrella Damm, amb l'anunci que cada any dona el tret de sortida a l'estiu. Un spot esperadíssim, gravat entre Barcelona i la Costa Brava, musicat per la cantant amb un tema propi. Aquest no és l'únic projecte que la de Vilassar de Mar té entre mans.

Què en sabem? En una entrevista amb l'APM? de TV3, Bad Gyal ha explicat que El sol me da, la cançó que ha elaborat per l'anunci PKM: Pussy Ke Mana d'Estrella Damm, "és per ballar a full de culet". Un tema que busca ser un dels hits de l'estiu: "La cançó la vaig fer en una tarda, la veritat". De la música a la tele, la diva catalana del trap podria aparèixer aviat a la petita pantalla amb un projecte propi.

En detall: Preguntada sobre la possibilitat que algun dia faci d'actriu en una pel·lícula o una sèrie, Bad Gyal ha dit que li agradaria. Tot i que si hi ha un projecte que sembla que podria estar més a prop de ser una realitat, aquest és el d'una docu-sèrie sobre la cantant, al més pur estil Dulceida. "Hi haurà documental de Bad Gyal?", li pregunten abans que l'artista faci cara de sorpresa, com si l'haguessin enxampat. "L'estàs fent ja?!". No es mulla, ni que sí ni que no, però ja diuen que qui calla, atorga. Que cadascú jutgi la seva reacció:

@apm_oficial la @akabadgyal parla per a l'APM? (i deixa caure alguna exclusiva 👀) #APMTV3 @xenia.casado #fyp #foryou #viral #humor #badgyal #estiktokat #tiktokcatalunya #entrevista #badgyal #apm #estrelladamm ♬ original sound - ALGUNA PREGUNTA MÉS?

D'on venim? En les últimes hores, Estrella Damm ha estrenat l'anunci de la Bad Gyal, que es pot veure en català i castellà a la televisió. No és la primera vegada que la cantant protagonitza un anunci. L'any 2020, va col·laborar amb l'Acadèmia del Cinema Català. El seu pare, l'actor Eduard Farelo, i ella, van ser els protagonistes de l'anunci que promocionava la gala dels Premis Gaudí.