La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía i la nit de passió amb una famosa actriu: nova cançó que dispara les especulacions

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía compta les hores pel llançament de la seva nova cançó, Tuya. El seu nou single veurà la llum durant la mitjanit de dijous a divendres, tot i que ja n'ha compartit alguns fragments a les xarxes socials. La lletra narra la relació que la cantant hauria mantingut amb una dona i, és clar, els fans s'han posat a investigar de qui es tracta: Hunter Schafer, diuen.

Què en sabem? La teoria de la suposada relació entre Rosalía i Hunter Schafer ha inundat aquest dijous les xarxes socials, i ha fet que els noms de totes dues esdevinguessin tendència. Amb un fil molt concret que ha fet fortuna, i que assegura que la cantant catalana i l'actriu nord-americana d'Euphoria haurien passat almenys una nit de passió.

Què diu la lletra? Quan falten poques hores per la seva publicació, part de la lletra circula per les xarxes socials, amb versos tan explícits com: "Solo esta noche soy tuya, solo esta noche eres mía. Tú me quieres ver desnuda, yo a ti debajo de mi obligo, yeah".

En detall: Fans de Rosalía recuperen ara els rumors de parella que ja van sorgir el 2019, i recorden alguns moments de les dues artistes juntes. Com la trobada en una passarel·la de moda a Nova York, un sopar entre elles o el discurs d'agraïment a Hunter Schafer que la cantant va fer quan va recollir el premi Rising Star a la gala Billboard Women in Music: "Gràcies per venir, t'estimo molt".

D'on venim? Segons aquesta mateixa teoria, la nit de passió entre Rosalía i Hunter Schafer va ser abans que l'autora de Malamente conegués Rauw Alejandro als Grammy Llatins de 2019 a Las Vegas, i que ell hauria estat el motiu perquè el romanç entre elles no es consolidés.

A més, diuen els mateixos fans que Rauw Alejandro seria coneixedor de la història, i que per això es refereix a Rosalía com la seva "nueva gata bisexual" al tema Dejau del seu àlbum Saturno. De fet, cal recordar que la de Sant Esteve Sesrovires va dir fa poc en una entrevista que el seu nòvio havia tingut surt de trobar-la, perquè ella ja "tenia la fe perduda en la masculinitat".

A fons: Per tot això, i perquè Rosalía ara té nòvio, la relació entre elles hauria desembocat finalment en una tendra amistat. Des d'aleshores s'han deixat veure juntes en altres ocasions. Per exemple, a casa celebrant el Grammy a Billie Eilish (amb qui Rosalía havia col·laborat cantant pel capítol especial de Schafer a Euphoria), o a la sortida de la gala MET el setembre de 2021.

Un altre apunt: Els seguidors busquen qualsevol altre gest que pugui semblar una picada d'ullet de Rosalía a Hunter Schafer, com el missatge amagat a l'spot promocional de Tuya, que diuen que és aquesta botifarra, com la que va fer a la seva amiga en el vídeo de la seva cita a Instagram:

Per acabar: Tant la cançó com el vídeoclip de Tuya veuran la llum a les dotze de la nit de divendres, i permetran analitzar qualsevol altra pista que permeti descobrir si Rosalía i Hunter Schafer van ser parella de debò, o si va passar res entre elles. Sigui com sigui, els fans ja no tenen cap dubte que l'affaire va ser real.

Categoria: La Jungla