La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Isabel Preysler no és com surt a les revistes: foto sense retocar molt impactant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La mare de Tamara Falcó, Isabel Preysler, és una de les persones més buscades per les revistes del cor.

Què sabem? Isabel Preysler és coneguda com la 'reina dels cors' perquè sempre surt a les revistes de premsa rosa, ja sigui anant a actes diversos, venent notícies de la seva vida a canvi de molts diners o ensenyant com és per dins la seva mansió de Madrid, situada a la zona de Puerta del Hierro.

Què ha passat? El passat cap de setmana Isabel Preysler va ser una de les convidades en un casament que va tenir lloc a Sevilla, entre Sol Medina i Pedro Dominguez-Majón. La mare de Tamara Falcó, per a l'ocasió, va escollir un conjunt de color maquillatge, de màniga llarga, que va combinar amb un turbant al cap del mateix color i un collar de perles de color blanc. Una presència d'Isabel Preysler en el casament que va generar l'interès de moltes revistes. Per aquest motiu, aquest dimecres 7 de juny, quan les revistes del cor han sortit al mercat, moltes han publicat imatges de la Preysler en el casament.

En profunditat: En les últimes hores s'ha fet viral una piulada a Twitter on es comparen dues fotos d'Isabel Preysler en el casament de Sevilla. En una foto, on surt de cares, la mare de Tamara Falcó surt molt retocada, amb la cara llisa i sense arrugues. En l'altre foto, on surt de perfil, Isabel Preysler surt al natural, tal com és, als seus 72 anys. Isabel Preysler sense trampes ni filtres és així:

Per acabar: Els comentaris en veure la cara d'Isabel Preysler al natural no s'han fet esperar. I és que la mare de Tamara Falcó sempre demana a la seva revista de capçalera, que és la revista Hola, que li retoquin molt la cara per no mostrar el seu veritable estat. "L'edat no perdona", "Si continua així serà un personatge de manga", "Fa por", "Sembla una mòmia" o "Està obsessionada amb el seu nas", són alguns dels missatges que es poden llegir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos