La Jungla
Imitadors de Iglesias, Díaz i Sánchez al 'Polònia'
Foto: Imitadors de Iglesias, Díaz i Sánchez al 'Polònia' | TV3
Televisió

Sánchez es converteix en terapeuta de Sumar i Podemos al 'Polònia', amb final inesperat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Imitadors de Iglesias, Díaz i Sánchez al 'Polònia'
Foto: Imitadors de Iglesias, Díaz i Sánchez al 'Polònia' | TV3

Quan queda un dia per tancar llistes electorals, Polònia converteix Pedro Sánchez en terapeuta entre Podem i Sumar perquè és l’única opció que té de guanyar les eleccions contra l’oposició liderada per Feijóo.

D’on venim: El 9 de juny és l’últim dia per enregistrar coalicions de cara a les eleccions generals que Pedro Sánchez va avançar al 23 de juliol. I en ple auge de la dreta i l’extrema dreta a Espanya, tal com es va comprovar a les eleccions municipals, les negociacions entre Sumar i Podemos arriben fins a l’últim dia per decidir si es presentaran junts o no.

Al detall: El programa de TV3 ha decidit satiritzar una negociació que pretén dificultar que la unió de la dreta i extrema dreta arribi a majoria absoluta. Per aquesta raó, Sumar i Podemos segueixen en negociacions fins a l’últim dia de termini per enregistrar-se junts o separats.

  • El Pedro Sánchez del Polònia ha tingut el paper de mediar entre els dos partits de l’esquerra, Podem i Sumar, per tal que arribin a un acord, ja que els sondejos indiquen que units aconseguirien més escons.
  • D’aquesta manera, el gag representa al president del govern intervenint per afavorir la seva unió i, per tant, poder arribar a majoria absoluta pactant amb ells i renovar com a president.
  • Tot això, davant d’una Yolanda Díaz que es vol desfer d’un Pablo Iglesias que continua molt presenta a la política actual i que finalitza el gag caient per una finestra en mans de la líder de Sumar.
  • A més, durant l’escena, Feijóo també ha estat molt present en un intent constant de fer-se amb la cadira del president del govern.

A més: En una setmana on els pactes per investir el nou alcalde de Barcelona continuen molt presents, els quatre candidats principals a les eleccions de Barcelona visiten First Dates per mirar de tancar pactes.

  • Els Trias, Collboni, Colau i Maragall del Polònia no deixen indiferents amb les seves “cites”...