La Jungla
Roger Escapa, aquest dijous a 'Zona Franca'
Foto: Roger Escapa, aquest dijous a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Roger Escapa ho explica tot de la seva paternitat a TV3: la família que ha format amb Diana Gómez

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Roger Escapa, aquest dijous a 'Zona Franca'
Foto: Roger Escapa, aquest dijous a 'Zona Franca' | TV3

Roger Escapa va de bòlit, fent-se càrrec del seu fill petit de dilluns a divendres i preparant El suplement de Catalunya Ràdio els caps de setmana. Matina molt i dorm poc, però aquest dijous ha trobat un espai per visitar Zona Franca de TV3 i sortir a la tele.

Què en sabem? Amb Danae Boronat, Roger Escapa ha explicat que dissabte i diumenge es lleva a quarts de cinc del matí per presentar el programa; i entre setmana es desperta a la mateixa hora perquè en Gael, el seu fill d'un any i mig, plora i demana el biberó. El periodista va ser pare amb l'actriu Diana Gómez el desembre de 2021 i, tal com ha detallat ell mateix, la vida els ha canviat per complet.

Què diu Roger Escapa?

  • "No va ser premeditat, va ser mes accidentat segurament".
  • "Si m'agrada ser pare? Ha estat un any... una muntanya russa brutal".
  • "Va ser tot diferent de com estava planificat. El meu fill va néixer a Madrid, perquè érem allà i es va avançar una mica. Va sortir un mes abans del que li tocava".
  • "Just després de néixer va aparèixer l'òmicron, quan pensàvem que la pandèmia estava superada".
  • "L'avantatge va ser que la família no ens podia visitar, amb tot això que t'estalvies a l'hospital".
  • "Vam passar un parell de setmanes a l'hospital, fins que va acabar de créixer. Després, el primer que vam fer va ser agafar un AVE i tornar a casa".

A més, Escapa ha fet broma amb el fet de tenir un fill madrileny. "No sé si l'hi explicaré mai", ha dit abans de deixar entreveure que a la documentació podria posar que el menor va néixer a Sabadell com el pare: "Vam fer uns negocis".

En detall: Roger Escapa i Diana Gómez són una de les parelles mediàtiques més seguides de Catalunya. Es van conèixer el 2018 en una entrevista en directe a la ràdio, quan l'actriu d'Igualada va anar a El suplement acompanyada de la seva mare. La química va sorgir de seguida. Ell li va enviar algun missatge després del programa per mantenir el contacte, i tres anys després tenien el seu primer fill.

Un altre apunt: Danae Boronat ha aprofitat l'entrevista per parlar també de la polèmica amb Risto Mejide. Roger Escapa va entrevistar-lo a finals de març a la ràdio, i va preguntar-li per la gran diferència d'edat amb la seva exparella, la influencer i nova presentadora de TV3 Laura Escanes. El publicista es va ofendre, va acusar-lo de "masclista i edatista", i el fragment es va viralitzar a les xarxes socials. A Zona Franca, el vallesà ha recordat que "va ser un moment incòmode" però no ha amagat que li agradaria entrevistar-lo de nou.

Per acabar: Zona Franca amb Roger Escapa ha obtingut, aquest dijous a la nit, un 6,8% de share i 76.000 espectadors, tres dècimes per sota del programa del dia anterior amb la cantant Nina, que va fer un 7,1%, i es maté lleument pel damunt de la mitjana dels últims mesos.

Categoria: La Jungla