La Jungla
Paula Badosa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Badosa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Paula Badosa podria tenir una nova il·lusió, un dels millors tennistes del món

Barcelona.
Actualitzat: Dissabte, 10 de juny de 2023. 09:32
Temps de lectura: 3 minuts
Paula Badosa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Paula Badosa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Paula Badosa es troba en un moment de canvis. La tennista de Begur, que últimament ja no omple titulars pels seus èxits esportius, ha estat notícia recentment per la ruptura amb el model Juan Betancourt, després d'un any i mig de relació. Però sembla que podria haver superat ben ràpid la separació, si es confirmen els rumors que la vinculen a un altre company de professió, Stefanos Tsitsipas.

Què en sabem? Les especulacions sobre el romanç entre Badosa i Tsitsipas tenen origen en el descobriment que alguns dels seus fans han fet a Spotify. Tots dos han creat llistes musicals amb les fotos de l'altre, i que segueixen mútuament. Una anècdota que a ulls dels seus fans està carregada de romanticisme, i que podria ser indici que la catalana i el grec, número cinc del món amb la raqueta, són més que amics.

En detall: Els rumors venen de fa alguns dies, i van créixer especialment quan diumenge 4 de juny Paula Badosa, amb ulleres i gorra per passar desapercebuda, era a les grades de París per presenciar la victòria de Tsitsipas sobre Sebastian Ofner a Roland Garros.

A més, d'altres diuen que ara Tsitsipas celebra els punts de la mateixa manera que ho fa Badosa, amb un dit al cap que simbolitza fortalesa mental.

Arribats a aquest punt, ni Badosa ni Tsitsipas no han confirmat que siguin parella, però sí que han decidit jugar a l'equívoc a les xarxes socials. Després de canviar-se les imatges de perfil a la plataforma de música, i posar-se fotos junts, l'empordanesa ha estirat el xiclet amb un missatge breu a Twitter. "Esperant pel bonus d'Spotify després de tot això...", ha escrit etiquetant el compte de l'app a Espanya i amb l'emoticona d'un cor de color verd. "Així que ho encarem a nivell regional?", ha respost ell esmentant l'usuari de Spotify a Grècia.

El més nou: Des de divendres 9 de juny, Paula Badosa i Stefanos Tsitsipas han compartit noves fotos junts que fan molt més evident que podrien estar sortint. Imatges fent-se petons i en actitud molt afectuosa, que han encès les xarxes socials.

D'on venim? La ruptura entre Paula Badosa i Juan Betancourt va transcendir públicament a principis de maig. La parella travessava una crisi des de feia mesos, i finalment ell va decidir deixar-la. Una ruptura que s'ha manifestat també a les xarxes socials, on ja no se segueixen. A qui sí que segueix la catalana és a Tsitsipas. Només ells saben si els uneix l'amistat... o alguna cosa més.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Tenis Famosos