La Jungla
Laura Escanes, presentadora de 'La Travessa'
Foto: Laura Escanes, presentadora de 'La Travessa' | Instagram
Televisió

Laura Escanes, de rodatge al Pirineu: les fotos de l'estrena de presentadora amb TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, presentadora de 'La Travessa'
Foto: Laura Escanes, presentadora de 'La Travessa' | Instagram

TV3 ja ha començat el rodatge de La Travessa, el nou programa d'aventures que prepara per després de l'estiu, i amb l'equip que s'ha desplaçat aquesta setmana al Pirineu hi ha també la seva flamant presentadora, Laura Escanes.

Què en sabem? Escanes va comunicar dilluns que havia arribat a la Val d'Aran amb l'equip de TV3 per iniciar les gravacions del reality: "El projecte més heavy de la meva vida". Les imatges dels paisatges d'alta muntanya han inundat els darrers dies les seves xarxes socials, i en les últimes hores TV3 ha fet públiques les primeres imatges de les gravacions.

En detall: A les fotografies que ha compartit TV3 s'hi pot veure la influencer de Barcelona al peu del canó, gravant a les valls pirinenques amb la resta de l'equip. Tots ben abrigats, perquè malgrat que és juny els cims més alts del Pirineu conserven la neu. "Estic més nerviosa jo que ells. Mare meva, això ja comença", apunta Escanes sobre els concursants i el tret de sortida del programa.

A més, Escanes se n'ha tornat a Madrid aquest dijous, durant unes hores, per participar en un esdeveniment que tenia previst, i aquest divendres ha tornat a Catalunya per continuar els rodatges al Pirineu amb TV3.

El concurs: Vuit parelles creuaran els Pirineus des de la Val d'Aran fins al Cap de Creus, en 15 dies i superant diverses proves per guanyar un pot de 10.000 euros que només s'enduran els dos concursants més ràpids. El resultat es podrà veure a TV3 a partir de la tardor.

Un altre apunt: Més enllà del fitxatge de Laura Escanes, el viratge de TV3 per captar influencers i atreure públic jove continua. Els darrers dies s'ha sabut que Carlota Bruna presentarà un nou programa sobre esports aquàtics i sostenibilitat aquest estiu. Així ho explicava ella mateixa aquest dijous al magazine Tot es mou d'Helena Garcia Melero.