La Jungla
Clara Chía i Gerard Piqué, aquest dijous
Foto: Clara Chía i Gerard Piqué, aquest dijous | Europa Press
Famosos

Clara Chía guanya als jutjats: ordre d'allunyament per assetjament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Clara Chía i Gerard Piqué, aquest dijous
Foto: Clara Chía i Gerard Piqué, aquest dijous | Europa Press

Clara Chía ha sortit victoriosa de l'enfrontament judicial amb el paparazzi Jordi Martín, contra el qual havia interposat denúncia i reclamat una ordre d'allunyament. Aquest divendres, el titular del jutjat número 6 de Barcelona li ha donat la raó.

Què en sabem? El jutge ha decretat una ordre d'allunyament de 400 metres de Jordi Martín respecte Clara Chía. Això inclou el seu domicili, lloc de feina i qualsevol espai on sigui la parella de Gerard Piqué. En canvi, queden exclosos els actes públics on el fotoperiodista tingui autoritzat l'accés. En aquests casos, no podrà apropar-se a menys de 20 metres de la jove.

En detall: Sobre el cas concret que va denunciar Clara Chía, en relació a les fotografies que Jordi Martín va fer quan es va colar al casament d'un amic, i després entrant sense permís al parking de la parella a casa seva, el magistrat considera que hi ha indicis de criminalitat. Amb aquesta mala praxi, el paparazzi va aconseguir les primeres imatges de la parella, que van ser portada de revista.

D'on venim? Farts de la persecució de Jordi Martín, Gerard Piqué i Clara Chía van interposar una denúncia contra ell per assetjament. A més dels casos ja esmentats del casament d'un amic i del parking de casa, la parella també es va querellar contra ell per haver protagonitzat fins i tot persecucions amb el cotxe per aconseguir unes fotos. 

  • Per tot això, van presentar una denúncia que finalment va ser retirada aquest dimecres.
  • No van retirar en canvi la demanda de Clara Chía d'una ordre d'allunyament de 1.000 metres, que finalment serà de 400.

Què diu Clara Chía? Abans de conèixer la sentència, Clara Chía ha denunciat en seu judicial el seu "patiment", i ha acusat el fotògraf d'un "comportament agressiu, angoixant, intrusiu i provocatiu". Unes paraules que han convençut el jutge, que li ha acabat donant la raó.

Per acabar: La mesura estarà vigent durant tres mesos prorrogables, durant els quals Piqué i Clara Chía esperen recuperar una part de tranquil·litat. Passat aquest temps, el magistrat confia que l'interès mediàtic sobre ella hagi decaigut.

Categoria: La Jungla