NÚÑEZ FEIJÓO  |  GIRONA LÍDER  |  CAS RUBIALES  |  CAS NEGREIRA  |  APUNYALAMENT INSTITUT  |  FEMINICIDIS  |  ROBATORI SERGIO RAMOS  |  TONI SOLER  |  ESTAFA DEL 'SÍ'
La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Ex de 'Sálvame' s'opera la cara i els seus companys al·lucinen: "T'has tret 10 anys"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

Un antic col·laborador de Sálvame ha passat pel quiròfan i s'ha fet una cara completament nova. Un canvi d'imatge del qual ha presumit durant les últimes hores al seu pas per la televisió, deixant als seus companys amb la boca completament oberta.

Què ha passat? Un conegut tertulià de Telecinco s'ha animat a operar-se la cara i ha confiat en el seu doctor de capçalera per fer-ho. Un canvi molt cridaner del qual ha presumit durant el diumenge 2 de juliol al seu pas pel programa Fiesta, que presenta durant els caps de setmana Emma García.

Què ha passat? El programa Sálvame va arribar a la seva fi el passat 23 de juny, després de 14 anys en antena. Els col·laboradors del programa s'han hagut d'espavilar i buscar feina en altres programes de la cadena o en altres empreses. Pipi Estrada, ex de Terelu Campos, ha canviat el programa Sálvame pel programa Fiesta. I precisament ha estat en el programa dels caps de setmana on ha mostrat la seva nova cara, després de sotmetre's a una radical operació per canviar la seva imatge.

En profunditat: Pipi Estrada s'ha operat el coll, concretament s'ha tret la gran papada que tenia, i s'ha definit el contorn de la cara per aconseguir una forma més triangular. Una operació que s'ha fet després d'estar-ho pensant durant quatre anys. "Em mirava al mirall i sempre tenia el dubte. Em vaig operar el dia 26 de juny. El primer que vaig pensar quan em vaig mirar al mirall va ser que d'ara endavant em posaria samarretes de coll rodó perquè abans no ho feia per vergonya a ensenyar massa la papada", va confessar Pipi Estrada en el programa Fiesta. La nova imatge del col·laborador de televisió i periodista esportiu és aquesta:

Per acabar: Una operació de coll, per eliminar la papada, que en el seu dia també es va fer Carmen Borrego, germana de Terelu Campos. Els companys de Pipi Estrada en el programa Fiesta es van quedar al·lucinats en veure la nova imatge del col·laborador. Alexia Rivas, per exemple, va dir: "El coll te l'han deixat molt bé, tot i que la cara la tens una mica inflada". Ana María Aldón, ex d'Ortega Cano, va dir: "Estàs molt bé. No sembles tu. Estic impressionada perquè t'has tret deu anys de sobre". Una operació amb la qual Pipi Estrada està encantat de la vida. "Em falta una mica de sensibilitat, però ha anat tot molt bé. Si em veiéssiu les cicatrius us quedaríeu de perdre de veure com de bé estan".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco