La Jungla
Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó, protagonistes d''El cuerpo en llamas'
Foto: Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó, protagonistes d''El cuerpo en llamas' | Netflix
Televisió

Netflix llança el tètric tràiler i la data d'estrena de la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó, protagonistes d''El cuerpo en llamas'
Foto: Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó, protagonistes d''El cuerpo en llamas' | Netflix

Després de paralitzar les notícies durant mesos i convertir-se en tot un èxit a TV3 gràcies a Crims, el crim de la Guàrdia Urbana tindrà la seva pròpia sèrie a Netflix, que ja ha anunciat la data de la seva estrena i ha llançat un tràiler tètric.

D'on venim: Després de fer el salt a la televisió pública catalana l'any 2020, la sèrie monogràfica sobre el crim de la Guàrdia Urbana es va convertir en tot un èxit en audiències, reunint a 448.000 espectadors de mitjana i assolint un 20,4% de quota de pantalla.

  • Després del seu èxit en obert a la tardor de l'any 2021, els quatre capítols van tenir molta repercussió a la plataforma Movistar+.

En detall: El crim de la Guàrdia Urbana va deixar a tot el país atent als avenços de la investigació, que va protagonitzar els temes dels informatius durant mesos, després de trobar el 4 de maig de l'any 2017 el cadàver de Pedro Rodríguez, un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

  • El judici amb jurat popular va començar el 3 de febrer del 2020, on Rosa Peral, la dona de la víctima, i Albert López, el seu amant, estaven acusats d'haver matat a l'agent la matinada de l'1 de maig del 2017.
  • Al judici, els acusats es van acusar mútuament. Ella l'acusava de matar-lo per gelosia i ell d'haver-lo matat ella i demanar-li que l'ajudés a desfer-se del cadàver.
  • A finals de març de l'any 2020, vuit dels deu membres del jurat popular van considerar a tots dos culpables, i el jutge els va condemnar a 25 i 20 anys de presó. A ella cinc anys més per agreujament de parentiu.

Què sabem: Després de fer-se públic que Netflix convertiria la història en una sèrie per a la plataforma, ja es coneixen més detalls de la ficció.

  • Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez tindran el paper protagonista de la sèrie, interpretant a Rosa Peral i Albert López, els dos agents de la Guàrdia Urbana que van assassinar a Pedro Rodríguez.
  • A més, el repartiment protagonista el completen José Manuel Poga (La casa de papel), Isak Férriz (Bajocero) i Eva Llorach (Quién te cantará).
  • La data que ha escollit Netflix per estrenar a la plataforma El cuerpo en llamas, el nom de la sèrie, és el 8 de setembre d'aquest mateix any.

Per últim: La trama que va treure a la llum històries de relacions tòxiques, mentides i escàndols sexuals entre diversos agents del cos a Barcelona, arribarà a Netflix de la mà de Laura Sarmiento (Intimidad, Matadero) i dirigida per Jorge Torregrosa (Fariña, Intimidad) i Laura Mañá (Un novio para mi mujer).