La Jungla
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tamara Falcó fa vacances de les vacances, en un luxós hotel de París després de la lluna de mel

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Encara no fa una setmana que Tamara Falcó i Íñigo Onieva van tornar de la seva lluna de mel a l'Àfrica, que ja han fet les maletes i han tornat a marxar. Aquesta vegada, de vacances a París, en un hotel de luxe al centre de la ciutat per desconnectar després d'un mes sencer de viatge de noces.

Què en sabem? Des de dissabte, la marquesa de Griñón i el seu marit són a París, allotjats a l'hotel de super luxe Crillon, un palau a tocar de la plaça de la Concòrdia, reconvertit en un dels establiments més exclusius del món i que va reobrir portes el 2019 després de tres anys d'obres. Des de la seva habitació, el matrimoni té vistes a la torre Eiffel.

En detall: Després d'aterrar dimarts al vespre a Madrid, Tamara Falcó va atendre alguns mitjans que volien saber com havia anat el viatge de noces i quins plans tenia en la seva tornada. "Ara, vacances", va respondre per sorpresa de tothom. "Una cosa ha estat la meva lluna de mel, i una altra són les meves vacances", es va defensar.

D'on venim? Des que van marxar de viatge l'11 de juliol, Tamara Falcó i Íñigo Onieva han passat per Ciutat del Cap i l'exclusiva reserva privada de Sabi Sabi, a Sud-àfrica, i han visitat les Cascades Victòria, a la frontera entre Zàmbia i Zimbàbue. Sempre allotjats en hotels de màxim luxe, com el Royal Livingstone by Anantara, a tocar del riu Zambezi, que ells mateixos han ensenyat a les seves xarxes socials. Van tornar el 8 d'agost, un mes més tard. En total, la lluna de mel els podria haver costat uns 100.000 euros per persona.