La Jungla
Andrea Levy durant les vacances d'estiu
Foto: Andrea Levy durant les vacances d'estiu | Instagram
Famosos

Andrea Levy, una enamorada de vacances a Galícia amb el nòvio

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Andrea Levy durant les vacances d'estiu
Foto: Andrea Levy durant les vacances d'estiu | Instagram

Andrea Levy ha passat el primer estiu amb Emilio Froján, el seu nòvio gallec, empresari d'èxit i set anys més jove. Durant pràcticament tot aquest temps, la política catalana del PP de Madrid ha estat a Galícia i ja ha conegut a la família d'ell.

Què en sabem? En un post d'Instagram, Andrea Levy ha publicat diverses fotos de les vacances. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Madrid i el seu nòvio Emilio Froján han gaudit junts entre pazos i vins albariño, abans de continuar les vacances al sud d'Espanya i les illes Balears.

En detall: La parella també ha estat al festival Starlight de Marbella i a Mallorca, a més de passar alguns dies a Madrid, on viuen tots dos. En declaracions a Vanitatis, Levy ha assegurat recentment que Emilio Froján "és un 10" i que es troba molt bé al seu costat.

Qui és Emilio Froján? Emilio Froján té 32 anys, set menys que Andrea Levy, i el 2020 va aparèixer a la llista de les 100 persones més creatives d'Espanya, elaborada per la revista Forbes, gràcies a la seva marca de motos elèctriques Velca. A més, ha rebut el Premi Nacional de Marketing dels Global Green Business Awards per la millor marca de motos elèctriques d'Europa.

D'on venim? Entre les parelles més conegudes d'Andrea Levy hi ha els periodistes Enric Vila i Manuel Jabois, els músics Pau Roca i Nacho Vegas, i Pepe Ruiz-Gallardón, fill de l'exalcalde madrileny Alberto Ruiz-Gallardón.

Per acabar: Acabades les vacances, la parella ja torna a ser a Madrid per feina. Ell amb els seus negocis i ella per fer-se càrrec del districte madrileny de Retiro, del qual ara és consellera. També hauran de trobar un moment per viatjar a Barcelona, perquè abans de fer nous passos en la seva relació, el nòvio d'Andrea Levy encara ha de conèixer la seva família política.

Categoria: La Jungla