La Jungla
Anna Castilla i Álvaro Mel a la seva sèrie 'Un cuento perfecto'
Foto: Anna Castilla i Álvaro Mel a la seva sèrie 'Un cuento perfecto' | Netflix
Famosos

Anna Castillo i Álvaro Mel, relació confirmada: fotos enxampats fent-se un petó

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Anna Castilla i Álvaro Mel a la seva sèrie 'Un cuento perfecto'
Foto: Anna Castilla i Álvaro Mel a la seva sèrie 'Un cuento perfecto' | Netflix

Anna Castillo i Álvaro Mel són nòvios. Tres setmanes després dels primers rumors sobre la seva relació, la parella d'actors no se n'amaga i en les últimes hores s'han deixat veure fent-se un petó als llavis.

Què en sabem? Ha passat en un sopar amb amics. Una càmera gravava el grup, que s'havia reunit en un restaurant, i captava el petó entre Anna Castillo i Álvaro Mel, de perfil a l'objectiu i sense adonar-se que els estaven filmant. Un petó fora de la ficció d'Un cuento perfecto, on també interpreten una parella.

En detall: Sembla que l'amor entre la parella d'actors ha traspassat la pantalla, i ara viuen un idil·li més enllà de la ficció d'Elísabet Benavent. La revista ¡Hola! va ser la primera en publicar que Anna Castillo i Álvaro Mel havien estat vistos en actitud molt afectuosa, i fent-se petons, pels carrers de Madrid durant aquests mesos d'estiu. 

D'on venim? Anna Castillo va trencar amb la madrilenya Lara Blanco a finals de 2022, quan feia cinc anys que estaven juntes. L'actriu i la seva nòvia càmera i fotògrafa, que portaven la seva relació amb total discreció, havien treballat plegades en projectes com Viaje al cuarto de una madre, La vida era eso, Paquita Salas i Estoy vivo