La Jungla
Gabriela Guillén, en una imatge a la televisió
Foto: Gabriela Guillén, en una imatge a la televisió | Antena 3
Famosos

Gabriela Guillén, mare del fill que espera Bertín Osborne, atesa d'urgència a l'hospital

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gabriela Guillén, en una imatge a la televisió
Foto: Gabriela Guillén, en una imatge a la televisió | Antena 3

Gabriela Guillén i Bertín Osborne seran pares d'un nen a finals de 2023, si tot va bé. Un embaràs "ni buscat, ni desitjat", en paraules del presentador, que en les últimes hores ha dut la mare d'urgències a un hospital després de sentir molèsties.

Què en sabem? Nerviosa per si li havia passat alguna cosa al seu fill, Gabriela Guillén ha estat atesa d'urgència en un hospital de Madrid. Acompanyada en tot moment d'una amiga íntima, l'exnòvia de Bertín Osborne ha abandonat el centre hores més tard pel seu propi peu i confirmant a la premsa que les molèsties tenien origen en una baixada de tensió. El bebè està bé.

En detall: Gabriela Guillén està de baixa mèdica des del principi de l'embaràs, per les molèsties que va patir en el primer trimestre i l'estrès mediàtic pel seu enfrontament públic amb Bertín Osborne.

A més, aquest dimecres Gabriela Guillén era portada de Diez Minutos per la seva trobada secreta amb Bertín Osborne. No és la primera vegada que es veuen des que va transcendir l'embaràs, i tots dos busquen ara aparcar les seves diferències pel bé del seu fill.

Un altre apunt: Mentre avança l'embaràs, en els últims dies també s'han conegut noves relacions secretes de Bertín Osborne. Com la que hauria mantingut durant 15 anys amb la cantant Encarna Navarro, al mateix temps que estava amb la seva exdona, Fabiola Martínez. No és l'única amb qui l'aristòcrata ho hauria intentat. Segons Sandra Barneda, Bertín hauria volgut lligar també amb ella, encara que no sabia que era lesbiana i per això no ho va aconseguir.

Categoria: La Jungla