La Jungla
Pedro Sánchez, investit president del govern espanyol
Foto: Pedro Sánchez, investit president del govern espanyol | EFE
Famosos

Així és la Magdalena, la mare de Pedro Sánchez, que no s'ha separat d'ell durant la investidura

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pedro Sánchez, investit president del govern espanyol
Foto: Pedro Sánchez, investit president del govern espanyol | EFE

Pedro Sánchez ha estat investit president del govern espanyol en primera votació, amb el suport de la majoria absoluta del Congrés dels Diputats i sota l'atenta mirada de la seva família, que l'acompanyava des de la part més alta de l'hemicicle.

Què en sabem? A més de la seva dona Begoña Gómez, a la tribuna de convidats també hi havia la mare de Pedro Sánchez, Magdalena Pérez-Castejón. Aquesta és la imatge de la mare del president i la seva dona, juntes abans que Sánchez fos investit aquest dijous.

En detall: Magdalena Pérez-Castejón té 71 anys i és de família humil. Filla d'un murcià i una madrilenya, la seva família regentava una ferreteria al barri del Puente de Vallecas de Madrid.

A més, quan va ser major d'edat va aprovar les oposicions i va entrar a fer de funcionària a la Seguretat Social. Anys més tard va conèixer l'empresari Pedro Sánchez Hernández, amb qui es casaria el 1971 i tindria dos fills, Pedro i David.

Un altre apunt: Durant els seus anys al funcionariat, Magdalena Pérez-Castejón va iniciar els seus estudis de Dret. Està col·legiada, tot i que mai no ha exercit.

Categoria: La Jungla