La Jungla
El rei emèrit Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: El rei emèrit Joan Carles, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Joan Carles torna a Espanya entre acusacions de ser al darrere de l'escàndol de Letícia

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
El rei emèrit Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: El rei emèrit Joan Carles, en una imatge d'arxiu | EFE

Joan Carles I ha aterrat aquest dimecres a Madrid, de forma discreta i acompanyat de la infanta Cristina en un vol procedent de Ginebra. El rei emèrit torna a Espanya coincidint amb l'escàndol de la suposada infidelitat de la reina Letícia.

Què en sabem? Joan Carles ha viatjat a Espanya per l'aniversari de la infanta Elena, que fa 60 anys. A la festa que prepara la filla gran de l'emèrit en un restaurant de Madrid hi ha convidada tota la família, també les reines Letícia i Sofia que es retrobaran amb l'exmonarca després de mesos.

En detall: Joan Carles i Letícia es veuran les cares per primera vegada després de la filtració dels missatges de Jaime del Burgo, l'excunyat de la reina que assegura ser el seu amant. El nom de l'emèrit i el seu entorn han sonat amb força entre els experts en Casa Reial com els responsables que es filtrés públicament la suposada relació extramatrimonial de la reina.

A més, la visita de Joan Carles a Espanya coincideix amb els preparatius de l'autohomenatge que l'exrei es vol fer a Abu Dhabi el pròxim mes de gener. L'emèrit vol que a la seva festa no hi vagin només els quatre monàrquics de sempre, sinó que sigui una representació més extensa del que creu que és la societat. Per això ha convidat, entre altres, Felipe González i Mario Vargas Llosa. També hi ha una llarga llista de nobles, empresaris, caçadors, banquers i militars espanyols.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos