La Jungla
Bertín Osborne, en una imatge a la televisió
Foto: Bertín Osborne, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Bertín Osborne no vol el fill: anuncia unes proves de paternitat i promet parlar de tot

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Bertín Osborne, en una imatge a la televisió
Foto: Bertín Osborne, en una imatge a la televisió | Telecinco

Bertín Osborne continua sense tenir-les totes, i quan falten pocs dies pel naixement del seu fill ha anunciat que demanarà proves de paternitat i que "parlarà quan passi tot".

Què en sabem? Aquest dimecres, la revista Diez Minutos du a la seva portada la decisió de Bertín Osborne de sotmetre's a una prova de paternitat després del naixement de la criatura, programat pel 31 de desembre. 

En detall: El presentador de televisió haurà d'esperar que neixi el nen per poder fer les proves d'ADN. Si els resultats confirmen que n'és el pare, assegura que es farà càrrec de la seva manutenció. En cas contrari, no en voldrà saber res.

A més, la mateixa revista posa èmfasi en el fet que Bertín està molt molest amb algunes decisions sobre el nen que ja ha anunciat la mare públicament, com per exemple que portarà els cognoms d'ella.

D'on venim? Després d'anunciar l'embaràs de la seva ex Marlises Gabriela Guillén el passat mes de juliol, Bertín Osborne ja va mostrar el seu malestar amb el fet de tornar a ser pare per sisena vegada als 69 anys. "L'embaràs no és buscat ni desitjat", va dir en aquell moment abans de definir la situació com un "accident".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Embaràs