La Jungla
La infanta Elena i l'emèrit Joan Carles se saluden de forma estranya
Foto: La infanta Elena i l'emèrit Joan Carles se saluden de forma estranya
Casa Reial

La salutació dels Borbons, com si fossin una secta: vídeo viral que deixa tothom flipant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La infanta Elena i l'emèrit Joan Carles se saluden de forma estranya
Foto: La infanta Elena i l'emèrit Joan Carles se saluden de forma estranya

Joan Carles I ha tornat a Espanya per la celebració dels 60 anys de la infanta Elena. Una festa en un restaurant exclusiu de Madrid que ha deixat dues imatges per a la història: el retrobament amb Letícia en ple escàndol per la infidelitat, i la salutació pròpia d'una secta que es fan els Borbons quan es veuen.

Què en sabem? Aquest dimecres, la família Borbó s'ha retrobat al complet a la festa d'aniversari de la infanta Elena. La imatge més buscada era la del rei emèrit acabat d'arribar d'Abu Dhabi, i ha sorprès tothom quan ha estat gravat per les càmeres fent uns gestos amb la seva filla gran per saludar-la.

En detall: Després de fer-se dos petons, Elena ha fet una reverència. Tot seguit, pare i filla s'han fet el senyal de la Santa Creu al front l'un de l'altre i han fet un joc de mans estranyíssim que han captat les càmeres.

A més, els periodistes presents han pogut comprovar que la infanta Cristina i el seu fill Pablo Urdangarin feien el mateix ritual minuts més tard a la sortida del restaurant.

Per acabar: La visita de Joan Carles a Espanya coincideix amb els preparatius de l'autohomenatge que l'exrei es vol fer a Abu Dhabi el pròxim mes de gener. L'emèrit vol que a la seva festa no hi vagin només els quatre monàrquics de sempre, sinó que sigui una representació més extensa del que creu que és la societat. Per això ha convidat, entre altres, Felipe González i Mario Vargas Llosa. També hi ha una llarga llista de nobles, empresaris, caçadors, banquers i militars espanyols.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Viral