La Jungla
Jaime del Burgo i la reina Letícia
Foto: Jaime del Burgo i la reina Letícia | Instagram
Casa reial

Jaime del Burgo reapareix per Nadal i amenaça amb revelar més coses sobre Letícia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jaime del Burgo i la reina Letícia
Foto: Jaime del Burgo i la reina Letícia | Instagram

Jaime del Burgo torna a l'atac, després d'haver eliminat tots els tuits on parlava de la seva suposada relació amb Letícia. Gairebé un mes més tard de les seves revelacions, l'excunyat de la reina ha parlat de nou.

Què en sabem? Jaime del Burgo ha explicat per què va eliminar inicialment els seus missatges. El text de la pashmina i la foto de Letícia van arribar a 24 milions de persones en poques hores. El suposat examant de la reina diu que va ser un error esborrar tot allò, i per això els ha tornat a publicar.

A més, assegura que hi ha mitjans que li han ofert diners per parlar. Els ha engegat a tots a dida, encara que promet parlar i continuar revelant secrets de Letícia "li pesi a qui li pesi" per posar punt final a aquest llarg capítol de la seva vida.

Un altre apunt: Jaime del Burgo s'acomiada –de moment– amb un missatge contra el govern espanyol i la monarquia, i diu que Joan Carles I, Felip VI i Pedro Sánchez són els responsables de conduir Espanya "a mig termini a la ruïna".

D'on venim? A principis de desembre, Jaime del Burgo assegurava a Twitter que hauria estat amant de Letícia fins al 2011. Va dir també que van parlar de la possibilitat que ella es divorciés de Felip VI i que marxessin junts a viure a Nova York amb les filles, Elionor i Sofia. També haurien plantejat l'opció de tenir un fill biològic de tots dos a través de gestació subrogada als EUA.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos