La Jungla
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa reial

Bomba Urdangarin: el lleig d'un dels fills de la infanta en ple divorci

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | EFE

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin reprendran durant el mes de gener els tràmits pel divorci, perquè tots dos consideren que la situació no es pot allargar més. Enmig de les seves negociacions s'ha sabut que Pablo Urdangarin ha accedit a trobar-se amb Ainhoa Armentia, la nòvia del pare.

Què en sabem? Segons avança la revista ¡Hola!, Ainhoa Armentia ha conegut Pablo Urdangarin després d'un dels seus partits d'handbol. Una trobada breu, just després que els fills de la infanta decidissin no fer el pas de conèixer personalment la nova parella del pare. Tots excepte Pablo Urdangarin, que ha conegut la seva madrastra una sola vegada i que ara torna a guardar la distància.

A més, els fills de la infanta Cristina han passat Nadal amb la mare al palau de la Zarzuela. Passat el cap de setmana, els quatre marxaran amb el pare per passar Cap d'Any amb la família paterna, com fan sovint. Podrien viatjar a Vitòria, que és el que fan pràcticament cada any.

Per acabar: Mentre passen les Festes i avancen els tràmits del divorci, Cristina continua dolguda per la infidelitat del seu marit. La infanta encara porta l'anell de casada, tot i que ja fa dos anys que es van publicar les primeres fotos d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia que oficialitzaven el trencament del matrimoni.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos